Ea este femeia care nu a mai făcut duș de mai bine de 3 ani. Motivul pentru care nu și-a spălat niciodată lenjeria de pat

Data publicării:

O femeie a șocat pe toată lumea, după ce a recunoscut că nu s-a mai spălat de mai bine de 3 ani. 

Experții ne sfătuiesc să ne curățăm lenjeria de pat o dată sau de două ori pe săptămână pentru a evita acumularea de celule de piele, transpirație și alte murdării. Cu toate astea, o femeie a îngrozit pe toată lumea când a recunoscut că nu și-a spălat niciodată lenjeria de pat. Cornelia Bayley, care a făcut această dezvăluire în timp ce apărea în cadrul emisiunii Obsessive Compulsive Cleaners în 2013, locuiește într-un conac din secolul al XVII-lea, clasat în grad I, în Flintshire, în nordul Țării Galilor.

Ea este femeia care nu a mai făcut duș de mai bine de 3 ani

Ea a cumpărat conacul bacovian cu 10 dormitoare, construit în 1610, pentru 70.000 de lire sterline în 1985. Ea s-a dedicat conservării casei istorice, mutându-se acolo din Londra în urma destrămării unei relații cu un bărbat pe care l-a descris ca fiind "dragostea vieții [ei]". La momentul mutării, proprietatea era o cochilie abandonată, ceea ce a determinat-o să cheltuiască zeci de mii de lire sterline pentru a o menține în picioare. Cu toate acestea, de atunci, banii i s-au terminat și a fost nevoită să trăiască din mica ei pensie, pe care o completa organizând serate paranormale în casa ei.  De când locuia în conac, întregul loc devenise din ce în ce mai murdar, mulțumită faptului că nu făcuse curățenie decât o dată sau de două ori în tot timpul cât locuise acolo, potrivit dailymail.com

„În urmă cu 200 de ani, ar fi trebuit să fie 20 sau 30 de persoane care să aibă grijă de casă. Acum suntem doar eu și pisica', a spus Cornelia. 

Ea a recunoscut că nu mai făcuse baie de doi sau trei ani, deoarece boilerul era stricat și nu-și permitea apă caldă, dar a spus: 'În secolul al XVIII-lea oamenii nu făceau baie tot timpul, așa că trăiesc într-o altă epocă'.

Cu toate acestea, adevărata oroare, când venea vorba de curățenie sau de lipsa acesteia, se găsea în dormitor. Vorbind cu gazdele emisiunii, Hayley și Dann, Cornelia, anticar pensionară, a vorbit despre lenjeria ei de pat. Nu numai că nu o spălase niciodată, a recunoscut ea, dar credea că salteaua ei avea o vechime impresionantă de 100 de ani.  Hayley și Dann, obsedați de curățenie, au fost îngroziți de această mărturisire, precum și de starea generală de mizerie din casa Plas Tag a Corneliei.

Examinând dormitorul, Hayley a spus: "Cornelia, când a fost spălată ultima dată lenjeria de pat?".

Cornelia a răspuns: "Niciodată".

Hayley a continuat: "Nu a fost spălată niciodată? Dar salteaua? Curățați saltelele?". 

Dan a adăugat: "Cât de veche este salteaua?".

Cornelia a spus: "Ar putea avea 100 de ani, sau ceva de genul ăsta. Știți, așa trăiau oamenii cu ani în urmă - și eu încă mai trăiesc așa'.

Dorința ei de a trăi așa cum trăiau oamenii acum 100 de ani s-a extins dincolo de salteaua ei, lucru care se va dovedi dificil pentru Hayley și Dann. Cornelia a spus că au avut voie să folosească doar apă și un burete pentru a curăța casa - fără produse de curățare moderne.

Când Hayley a avertizat-o că acest lucru nu va ucide bacteriile, Cornelia a răspuns: "Bacteriile pot trăi aici, nu-mi pasă deloc". 

Într-un videoclip de pe YouTube din 2020 în care reflectă episodul, Hayley a recunoscut că această restricție o îngrijorează.

Ea a spus: "Acesta a fost primul obstacol pentru mine și, instantaneu, mi-am zis: "Asta se va duce la vale foarte, foarte repede. Pentru că mă gândeam la lucruri de genul: "Cum o să curăț toaletele astea? Ce voi folosi pentru a curăța scurgerile chiuvetelor și pentru a le pune în canalizare și alte chestii?"'.

Cu toate acestea, lucrările de curățare au fost finalizate folosind apă cu o cantitate mică de detergent. Deși Cornelia părea rezonabil de mulțumită de munca de curățare, a recunoscut că nu avea nicio intenție de a folosi baia acum imaculată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience