„E un subiect tabu”. Motivul pentru care Dana Săvuică nu vorbește despre fiica sa: „N-are legătură cu lucrurile astea neserioase”

Data publicării:

Dana Săvuică a dezvluit motivul pentru care evită să vorbească despre fiica sa, dar și care este talentul secret pe care îl are aceasta. 

Dana Săvuică are o relație extrem de apropiată cu fiica sa. Cu toate acestea, cele două nu apar prea des împreună, deși vedeta este nelipsită de la evenimentele mondene. Mai mult, Dana Săvuică evită să aducă în discuție numele fiicei sale. 

Recent, vedeta a oferit un interviu în care vorbește despre perioada sărbătorilor. Întrebată dacă fiica ei va veni însoțită de partener la masa de Paște, aceasta a dezvăluit cât de independentă și cât de diferită de ea este fiica sa. 

„Poate cu, poate fără, habar n-am, astea nu sunt la impuse. E frumoasă și are un talent extraordinar, o voce dumnezeiască, zic eu. Dar nu și-a dorit să intre în lumea aceasta, deși poate aici puteam să o ajut destul de mult. Dar nici nu avea nevoie de ajutor, deoarece cred că talentul ei ar fi pătruns ușor în lumea asta.

Dar mentorul ei este tatăl meu, ea a intrat pe calea diplomației, deci de aia e un subiect tabu, n-are legătură cu lucrurile astea neserioase pe care le facem noi aici. Glumesc, dacă consideram că e superflu, nu aș fi fost nici eu în lumea asta. Dar ea intrând în zona aceea, m-a rugat să fiu discretă, mi-a zis - mami, nu mai vorbi despre mine, nu mai zice una alta”, a declarat Dana Săvuică. potrivit România TV.

Julie, fiica vedetei are 29 de ani și a ales să îi urmeze pașii bunicului ei.

Vedeta se mândrește însă cu talentul fiicei sale și crede că aceasta ar fi dat lovitura în muzică dacă ar fi urmat această cale. 

„Absolut, are o voce wow! Când ai un talent, trebuie să ai neapărat pasiune, ambiție, dedicare, pentru chestia asta. Dar ceva n-a împins-o de la spate să urmeze această cale”, a mai spus Dana Săvuică.

Dana Săvuică, relație apropiată cu fiica sa

 

„Fiica mea are 29 de ani. Dar de când era mică am stabilit o legătură de prietenie cu ea, ca să nu mă perceapă că fiind acel adult strict de care trebuie să se ferească sau pe care să-l asculte cu sfințenie. Am fost protectivă, dar și relaxată. Am încercat să-i fiu alături atunci când îmi cerea ajutorul, nu să o sufoc cu prezența mea. Dar a fost și este un copil extraordinar. Nu prea mi-a dat bătăi de cap, așa că mă consider foarte norocoasă.  Datorită ei am putut să-mi continui și cariera, fiind ajutată mult și de părinții mei. Julie și-a petrecut o parte din copilărie asemenea mie, cu părinții mei în misiuni diplomatice, în Finlanda, Pakistan și Indonezia. Am vrut să aibă și ea parte de o educație aleasă și să cunoască o altă lume. Sunt foarte bucuroasă că ea acum merge pe drumul bătătorit de tatăl meu, cel al diplomației.”, spunea Dana Săvuică, într-un interviu pentru Unica. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel