Ce datorii are Fuego. Se îmbracă de la designerul Casei Regale, dar are rate la bancă: „Sunt la fel ca restul oamenilor!”

Data publicării:
Sursă foto: Paul Surugiu/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Paul Surugiu/Instagram

Pentru Fuego, eleganța este o stare de spirit și încearcă cu fiecare ocazie să surprindă cu aparițiile sale, acesta fiind și motivul pentru care investește în ținutele sale de scenă, pentru care apelează la designeri renumiți.

Până să ajungă cunoscut, Fuego nu a ascuns niciodată că s-a confruntat cu serioase probleme financiare, din cauza cărora, de multe ori, nu a avut ce să pună pe masă. Lucrurile s-au schimbat radical, după ce acesta a pătruns în lumea muzicii și a devenit un cântăreț extrem de iubit și respectat, dar, chiar și așa, artistul a recunoscut că mai are și acum rate la bănci.

Fuego investește în ținutele sale și apelează la designeri de renume

Invitat în cadrul podcastului „Povești de Film, cu Mara Bănică”, Paul Surugiu, pe numele său din buletin, a povestit despre cât de mult își iubește meseria și despre toate sacrificiile pe care le face pentru admiratorii lui. Artistul a recunoscut că a apelat la creatorul de modă al Casei Regală, care i-a făcut o bună parte din costumele pe care le poartă la concertele sale.

„La un artist e foarte importantă apariția. Eu lucrez cu cei mai mari creatori de modă. Eu trebuie să fiu spectaculos! Am acasă peste 500 de costume de scenă, jumătate din ele nu pot să le mai port, pentru că, în ani, m-am mai împlinit. Am desființat piscina din casă și am făcut dressing. 

Am nenumărate costume pe care nu mai pot să le port, dar, în timp, vreau să devină o expoziție permanentă. Asta la 70 de ani, când o să am fundația mea și o să am și un muzeu cu toate creațiile mele, cu toate distincțiile, cu toate discurile de aur și cu toate costumele populare pe care le-am strâns în 30 de ani, cu colecția mea de pictură. Nu mai am unde să pun nimic.

Sunt costume făcută de Doina Levîntza, lucrate de mână, de scenă făcute. Designerul Casei regale, Alexandru Ciucu, păi numai el mi-a făcut 30 de costume până acum de scenă, Maria Miu, una dintre cele mai mari creatoare și scenografe din România, mi-a făcut zeci de costume și ea. Eu mi le-am plătit absolut pe toate, nu le-aș da pentru nimic în lume.”, a mărturisit Fuego, în cadrul podcastului găzduit de Mara Bănică.

Te-ar putea interesa și: Relația specială a lui Fuego cu mama sa: „Nu vine la concertele mele niciodată!”

Îndrăgitul cântăreț are datorii și rate la bancă

Chiar dacă apare mereu pe scenă, cu un zâmbet molipsitor, Fuego a recunoscut că este un om ca toți ceilalți oameni, cu datorii și rate la bancă. Cântărețul a explicat, de asemenea, că toate spectacolele pe care le organizează sunt foarte costisitoare și de multe ori e nevoit să scoată bani din buzunarul său pentru a le acoperi integral.

„Eu mi-am clădit cariera doar pe repertoriul meu și pe ce fac eu. Că sunt la fel ca toți cei care mă privesc acum. Și eu am rate la bănci, și eu am datorii, am rate și la mașină, la fel ca oricare om. Sunt la fel ca dumneavoastră. Decât să plătesc o mașină dintr-odată, mai bine o plătesc în cinci ani.

Concertele mele de la Sala Palatului sunt concerte de imagine, concerte pe care le imprim pe cincisprezece camere HD, că un concert are zeci de reflectoare și de lumini, are o scenografie făcută. Invit orchestre mari cu câte 50-100 de oameni pe scenă, care trebuie plătiți, cu o chirie enormă, eu vin câteodată cu foarte mulți bani de acasă.”, a spus Fuego, în calitate de invitat la podacstul Marei Bănică.

Youtube video image

Te-ar putea interesa și: De Revelion, cele mai frumoase programe la TVR 2 și TVR Cultural



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel