Relația specială a lui Fuego cu mama sa: „Nu vine la concertele mele niciodată!”

Data publicării:
Sursă foto: POvești de Film, cu Mara Bănică/Youtube
Descriere foto: Sursă foto: POvești de Film, cu Mara Bănică/Youtube

Fuego a avut întotdeauna o relație specială cu cei care i-au dat viață, iar mama sa i-a fost cea mai bună prietenă și stâlpul de susținere al artistului.

După cum bine se știe, băieții întotdeauna sunt mai atașați de mamele lor, în timp ce fetele își iubesc mai mult tații. Această regulă nescrisă se aprobă și în cazul lui Fuego, care are o relație excepțională cu cea care i-a dat viață. Artistul recunoaște că și-a iubit ambii părinți, dar mama a fost mai aproape de sufletul său.

Relația specială pe care o are Fuego cu mama sa

Paul Surugiu, pe numele său din buletin, le va rămâne veșnic recunoscător părinților săi pentru omul care este astăzi și, invitat în cadrul podcastului găzduit de Mara Bănică, artistul și-a deschis sufletul și a povestit despre relația frumoasă pe care o are cu cea care i-a dat viață.

Cântărețul și-a amintit de prima sa vizită în București, la brațul mamei sale.

„Mama mea este regina, ea trebuie să fie răsfățată, pentru că mama este singurul om care la 15 ani și-a luat copilul de mână de la Turda, a luat biletul de tren de la Oradea către București, singurul accelerat care trecea prin Câmpia Turzii, pentru că Turda nu are gara, și m-a dus la București, neștiind unde merge.

Am ajuns în Gara de Nord, a intrat cu mine de mână, dimineața la ora 9 și l-a sunat pe domnul Kerestely: «Maestre, sunt o doamnă de la Turda și dumneavoastră sunteți tot din Ardeal de la noi și mi-am adus copilul să-mi spuneți dacă pot să investesc în el ca să-l fac artist». Totul a pornit de acolo.”, a povestit Fuego, în cadrul podcastului „Povești de film, cu Mara Bănică”.

Te-ar putea interesa și: Fuego, detalii despre momentul retragerii din industria muzicală. Artistul își dorește să urmeze modelul regretatei Tinei Turner: „Nu-mi doresc să cânt până la o vârstă respectabilă”

De ce nu vine mama lui Fuego la concertele artistului

Chiar dacă are un băiat cu care se mândrește de zeci de ani, atunci când îl vede pe scenă, mama lui Fuego este atât de emoționată, de parcă ar fi prima oară când băiatul ei cântă unui public atât de mare. Acesta este motivul pentru care femeia evită să vină la concertele lui Paul Surugiu, după cum a mărturisit acesta.

„Mama nu  vine la concertele mele. Ea vine doar atunci când stă după stâlp, să nu mă vadă. Mama dacă vine se ascunde. Foarte rar vine în sala de spectacol, pentru că are emoții colosale și, dacă mama e în sală, trebuie să spun, doar e mama. Anul ăsta am făcut-o la un concert și când am anunțat că mama e în sală, de emoții, nu s-a ridicat în picioare. Mă bucur că încă trăiește.”, a mărturisit vizibil emoționat Fuego, în cadrul podcastului menționat anterior.

Te-ar putea interesa și: Fuego a dezvăluit secretul tinereții sale: „Nu arăt de vârsta pe care o am. Sunt artistul care nu cred că va îmbătrâni fizic.” Care a fost cel mai mare vis al artistului

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel