„E cea mai prefăcută”. Angela Rusu, declarații acide la adresa unei artiste de muzică populară: „perversă, rea, invidioasă”

Data actualizării: | Data publicării:
Angela Rusu, captură video YouTube
Descriere foto: Angela Rusu, captură video YouTube

Angela Rusu aruncă bomba. Artista a făcut o serie de declarații usturătoare la adresa unor cântărețe de muzică populară. Deși lista e mai lungă, o anume artistă se pare că a enervat-o la culme de Angela Rusu, care nu s-a abținut și a spus ce crede cu adevărat despre aceasta. 

Angela Rusu a fost invitată în emisiunea La Măruță, de la PRO TV, acolo unde a participat la proba „sosurilor iuți”.  Întrebată "Cine crezi că este cel mai prefăcut cântăreț de muzică populară", artista nu a stat deloc pe gânduri și a început își verse supărarea pe colega ei de breaslă, Laura Lavric.

 

"Am avut un scandal monstru. Chiar colegii tai m-au sunat, pentru un spectacol la Roma, pentru că eu eram un pic mai mare pe afiș decât ea, și a făcut mare scandal și a vorbit foarte urat la adresa mea și ce cânt, că nu știu să cânt, că nu a auzit de mine. Și a sunat la Roma și a zis dacă nu o dați jos de pe afiș, eu nu mai vin și bineînțeles, organizatorii au zis că "Doamnă nu veniți, noi nu schimbăm". M-a făcut în toate felurile, e cea mai prefăcută pentru că vorbește de toți artiștii, nu doar de mine. Vorbește foarte urât. Acum e cu tine la masă, iar apoi te-a bârfit în secunda doi. Oamenii au multe fețe. Laura Lavric e perversă, rea, invidioasă. 

(...) Doamna cântecului românesc, moldovenesc, ce hit aveți, nu vă supărați? Oare ce caut aici lângă Măruță și sunt invitată de ani buni? Pentru că nu mă știe lumea?”, a declarat Angela Rusu, în cadrul emisiunii La Măruță.

 

Iar dezvăluirile nu s-au oprit aici. Artista a acceptat și să dezvăluie care sunt, din punctul ei de vedere, artistele de muzică populară „lipsite de talent”. Cântăreața le-a nominalizat fără ezitare pe Elena Merișoreanu și pe Saveta Bogdan.

„Elena Merișoreanu nu are talent. Al doilea nume e Saveta Bogdan”, a declarat Angela Rusu, în cadrul emisiunii de la PRO TV. 

Artista pe care o admiră

La polul opus, vedeta a nominalizat și o artistă pe care o admiră. Surprinzător, este vorba de o artistă de muzică populară din generația tânără, Vlăduța Lupău, despre care aceasta spune că este extrem de talentată și că multe aspirante încearcă să o copieze. 


„Îmi place foarte mult de Vlăduța, dar ce a făcut ea a revoluționat muzica asta și a schimbat tot în muzică. Vin fetele astea și cresc ca și ciupercile.

Ce nu îmi place la ea e că s-a ridicat pe hiturile altor artiști. E foarte greu pentru noi, artiștii ăștia mai în vârstă, să scoatem hituri. Am făcut hituri, iar ele le pun într-un colaj… Eu nu spun că nu are piesele ei, dar ea așa s-a ridicat (n. red.: pe melodiile altora)”, a adăugat Angela RusuGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel