Dwayne Johnson „The Rock” este cel mai bine plătit actor din lume. Ce avere a adunat în ultimii trei ani

Data publicării:
Dwayne Johnson, foto Instagram
Descriere foto: Dwayne Johnson, foto Instagram

Dwayne Johnson „The Rock” este cel mai bine plătit actor din lume. 

Potrivit rapoartelor sale financiare, Dwayne Johnson este cel mai bine plătit actor de pe lista Forbes a celebrităților.  În 2020, The Rock a fost  a zecea cea mai bine plătită celebritate din lume. Este o creștere față de 2019, când actorul s-a clasat pe locul 15 în aceeași listă. În prezent, el se situează sub Kanye West, Tyler Perry și LeBron James, printre alții.

La evoluția financiară a actorului contribuie și veniturile pe care le va încasa pentru următoarele filme: Black Adam, Jungle Cruise și Red Notice. 

 

Potrivit Forbes, fostul star wrestling poate obține mai mult de 20 de milioane de dolari pe film datorită carierei sale cinematografice de succes. Și, bineînțeles, încă primește cecuri pentru apariția  sa în sitcomul Young Rock și pentru că este gazda emisiunii The Titan Games.


Fanii lui The Rock știu că acesta petrece mult timp în sala de sport, un obicei care îi ține ocupat Instagram-ul și care îl ajută să își promoveze linia de îmbrăcăminte Under Armor Project Rock. În timp ce filmează Black Adam, starul continuă să își etaleze fizicul de supererou și antrenamentele epuizant de la 4 dimineața.

Vedeta a reușit să adune o avere frumușică de pe urma proiectelor în care s-a implicat. Ultimii trei ani, de departe, au fost extrem de glorioși din punct de vedere financiar, iar ăsta e doar începutul. 

 

În 2018, The Rock a obținut un venit de 124 de milioane de dolari


Forbes a declarat că venitul de 124 de milioane de dolari obținut de Johnson în 2018 din filmele sale și din serialul Ballers HBO a fost cel mai mare venit înregistrat vreodată din actorie în cei 20 de ani în care publicația a urmărit veniturile celebrităților.


La vremea respectivă, Johnson le-a mulțumit fanilor pe Instagram pentru susținere și le-a promis că va continua să muncească din greu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)


Face bani și din Instagram

Se pare că prezența lui The Rock în social media este unul dintre motivele principale pentru care câștigă atât de mulți bani pentru filmele sale de succes, care îi pot aduce până la 25 de milioane de dolari pe rol. El adaugă o "taxă suplimentară de șapte cifre pentru social media" la fiecare dintre contractele sale de film, potrivit Forbes, ceea ce înseamnă că toate tweet-urile și videoclipurile sale de pe Instagram nu sunt doar o modalitate de a-și ține fanii la curent - ele reprezintă un flux suplimentar de venituri.

Acele 124 de milioane de dolari reprezintă o sumă uriașă, dar aceasta este doar contribuția din 2018 la uriașa avere a lui Johnson.

 


În 2019, The Rock a câștigat 89,4 milioane de dolari


Johnson a încasat venituri uriașe și din filme precum Jumanji: Welcome to the Jungle și Hobbs and Shaw, la care se adaugă și alți bani, din proiectele anterioare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

Johnson va juca, de asemenea, în cel de-al cincilea sezon al serialului Ballers, care urmează să apară, și a fost gazda emisiunii Titan Games de la NBC.


În 2020, The Rock a câștigat 87,5 milioane de dolari


Deși este o scădere față de câștigurile sale din 2019, nimeni nu poate susține că The Rock nu a câștigat o sumă considerabilă. Deși timpul petrecut în serialul Ballers de la HBO s-a încheiat în 2019, The Rock are mai multe proiecte în derulare. Din 2019, el a găzduit emisiunea The Titan Games de la NBC. De asemenea, este narator, creator și producător executiv la comedia Young Rock. Și asta doar la televizor.

 

În 2021, The Rock urmează să apară în Jungle Cruise, Red Notice și Free Guy. Actorul filmează, de asemenea, Black Adam și a lansat recent o colecție de îmbrăcăminte în cadrul liniei sale Under Armor Project Rock.

Avere de 320 de milioane de dolari


Averea sa netă, acumulată de-a lungul unei cariere de aproape 25 de ani de lupte wresling și actorie, este estimată la 320 de milioane de dolari, potrivit TheRichest.com. În 2018, Forbes a estimat că valoarea sa netă este "mai aproape de 165 de milioane de dolari", dar nu avea cifre actualizate pentru 2020.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel