Dwayne Johnson își dezvăluie tinereţea aventuroasă în serialul ''Young Rock''

Data publicării:
Dwayne Johnson, foto Instagram
Descriere foto: Dwayne Johnson, foto Instagram

Dwayne Johnson, una dintre cele mai populare şi de succes celebrităţi de la Hollywood, mărturiseşte într-o nouă producţie de televiziune că viaţa înseamnă mai mult decât wrestling, fotbal şi actorie.

În serialul TV de comedie ''Young Rock'', care va avea premiera pe postul NBC în data de 16 februarie, admiratorii actorului vor putea urmări poveşti din tinereţea sa aventuroasă, dar complicată, când a fost nevoit să se mute dintr-un loc într-altul.

''Mai am atât de multe lucruri pe care vreau să le împărtăşesc lumii'', spune vedeta din ''Fast & Furious'' în primele secvenţe ale serialului.

''Young Rock'' are ca punct de plecare premisa ironică cum că Johnson ar fi unul dintre candidaţii la preşedinţia Statelor Unite în 2032 care acordă un interviu despre viaţa sa. Actorul şi producătorul a cochetat deseori cu ideea de a candida pentru Casa Albă, cel mai recent în 2019, când a afirmat însă că nu este momentul potrivit.

Johnson, în vârstă de 48 de ani, este interpretat în serial de alţi trei actori care ilustrează ipostaze ale sale de la 10, 15 şi 18 ani în instantanee din copilăria petrecută în Hawaii, ca fiu al luptătorului Rocky Johnson, influenţat de personalităţi precum Junkyard Dog sau Andre the Giant.

După ce până la vârsta de 13 ani Johnson a locuit în 13 state diferite din SUA, a urmat ''perioada în care reuşeam să fiu arestat din te miri ce'', după cum mărturiseşte actorul.

''Folosim cuvinte precum sălbatic şi nebunesc... dar a fost incredibil de complicat şi am avut o perioadă incredibil de dificilă în copilărie'', le-a declarat Johnson marţi reporterilor de televiziune, notează Agerpres. 

''La vârsta de 18 ani îmi amintesc că eram... atât de hotărât să reuşesc în viaţă. Era foarte important pentru mine'', a adăugat el.

Johnson este în prezent unul dintre cel mai bine plătiţi actori de la Hollywood, cu 214 milioane de urmăritori pe Instagram şi o carieră care cuprinde de la animaţia ''Moana'' la serialul de comedie ''Ballers''.

Să-şi povestească tinereţea într-un serial de comedie a fost o experienţă suprarealistă, a spus actorul: ''Nu mi-am imaginat că voi fi vreodată în situaţia în care să văd cum alţi actori întruchipează oameni din biografia mea''.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel