După scandalurile monstru cu fostul iubit, Cristina Cioran iubește din nou: „Este mult mai tânăr decât mine”. Vrea să părăsească definitiv România

Data publicării:
Captură video: YouTube/WOWnews
Descriere foto: Captură video: YouTube/WOWnews

Cristina Cioran a oferit câteva detalii inedite cu privire la viața sa personală.

Cristina Cioran a trecut prin mai multe situații dificile până în prezent, legate de fostul său partener de viață, față de care a obținut recent și ordin de protecție. Actrița i-a adus acestuia mai multe acuzații dure, printre care și unele de abuz atât fizic, cât și verbal și a trecut prin clipe de coșmar, după ce tatăl fetiței sale a urmărit-o constant și a sunat-o non-stop, nedorindu-și să accepte despărțirea, după cum spunea chiar ea. Cu toate acestea, la câteva săptămâni de când au avut loc aceste scandaluri monstru se pare că soarele a răsărit și pe strada vedetei, care anunță fericită că are un nou iubit. Mai mult, Cristina Cioran a mai dat o veste neașteptată, cu privire la planurile sale de viitor.

„Da, sunt cu cineva acum. Este o persoană deosebită. E un om care chiar are afaceri, este mult mai tânăr decât mine și este extrem de atașat și de Ema! Cât de curând ne vom muta din România”, a declarat vedeta, potrivit cancan.

Citește și: Cum a slăbit Minodora 40 de kilograme. Artista mănâncă inclusiv prăjeli, dar are un secret prin care ține cântarul sub control

Nu îl va ierta niciodată pe Alex Dobrescu

Cât despre Alex Dobrescu, Cristina spune că nu există urmă de negociere sau de empatie față de bărbatul care a adus-o la disperare în urmă cu puțin timp. Astfel, aceasta nu-i interzice să clădească o relație cu fiica celor doi pe viitor, însă singura condiție pentru a face acest lucru este să nu mai consume anumite substanțe interzise, spune ea.

„Nu îl voi ierta niciodată și nu există nicio urmă de reconciliere. Bine că am scăpat! Chiar dacă are ordin mă sună, mă caută, încearcă să-mi aducă jigniri și injurii. Important este că fetița e bine. Iar dacă tatăl ei își va dori o relație cu ea va trebui să-și revină, să se interneze o perioadă ca să-și scoată substanțele din corp și să intre într-un proces de curățare, dezintoxicare. Și să meargă și la un psihiatru să ia un tratament după ce identifică ce probleme are. Abia după mai poate să mai ia legătura cu Ema. Eu chiar l-am iubit! Dar Ema are un alt tată acum. Bine că am scăpat”, a completat aceasta.

VEZI și: Tavi Clonda, decizie radicală. Ce se întâmplă cu fanii care îi jignesc familia: „Am pus stop acum două săptămâni”

I-a oferit mai multe șanse fostului iubit

Astfel, chiar dacă povestea dintre cei doi s-a încheiat anul trecut, actrița și-a dorit să-i mai ofere acestuia o a doua șansă, decizie care s-a adeverit a fi extrem de neinspirată. Cât despre agresiunile fizice, aceasta și-a dorit să rămână destul de rezervată, nedorindu-și deloc ca aceste detalii să acapareze presa. 

„După câteva luni a început să-și ceară iertare și un an de zile și-a cerut iertare, să mă împace, a umblat după mine. Nu am vrut să cedez, pentru că nu l-am putut ierta, iar de sărbători m-am lăsat dusă de val, pentru că sentimentele erau și am zis să mai încercă o dată. Am mai încercat și n-a fost bine. Ne-am mutat împreună iar, l-am mutat în casa mea, iar Ema a fost foarte fericită. 

Nu (n.r. nu și-a dorit să se afle că a fost agresată), lucrurile alea nu aveau ce să caute în presă. Au fost niște agresiuni groaznice, e oribil. Niciodată o persoană agresată nu pleacă din prima, nu poate. Tu tot speri că lucrurile vor redeveni bune. A fost și Ema de față și atunci s-a sunat la 112, am sunat eu. Mi-e greu să vorbesc despre asta.”, a declarat Cristina Cioran în trecut, în cadrul emisiunii Follow us, de pe Kanal D.

Citește și: Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel