Tavi Clonda, decizie radicală. Ce se întâmplă cu fanii care îi jignesc familia: „Am pus stop acum două săptămâni”

Data actualizării: | Data publicării:
Tavi Clonda, captură video Youtube, Celebru si Parinte cu Marius Gheorghiu
Descriere foto: Tavi Clonda, captură video Youtube, Celebru si Parinte cu Marius Gheorghiu

Tavi Clonda nu mai este dispus să le permită anumitor internauți să aducă jigniri familiei sale.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează una dintre cele mai urmărite și apreciate familii din mediul online, care au decis încă din urmă cu mult timp să-și expună viața public și să le împărtășească fanilor fel de fel de experiențe din viața de zi cu zi. Acest lucru vine la pachet, după cum era de așteptat, și cu multe comentarii negative, explică artistul care spune că a luat și o decizie radicală, față de fanii care aleg să-i jignească familia în mediul online. 

„Față de copii, noi doi nu ne contrazicem, nu ne certăm, pentru că copilul nu o să mai știe, dacă avem alte păreri, deși noi doi avem cam aceleași idei, vorbim în particular, nu față de copil, pentru că așa el îl ia aliat pe celălalt, pe tine te discreditează. 

Chiar acum două săptămâni am avut un video, eu sunt un tip care dacă tu mă înjuri, eu nu te înjur înapoi, însă acum două săptămâni am făcut cam un milion de vizualizări pe Facebook, în care am spus „Gata, până aici, nu mai permit să vă luați de copii, de Gabriela”. Am primit și comentarii negative, că nu-mi place să accept adevărul, îmi poți spune orice, să ne ajutăm unii pe ceilalți, fără fake-uri, nu fac reclamă degeaba. Asta înseamnă adevărata influencereală, nu când ai contract.”, a declarat Tavi Clonda, în cadrul podcastului Celebru si Parinte cu Marius Gheorghiu.

Citește și:Catinca Roman, dezamăgită de relația pe care a avut-o cu Petre Roman în copilărie: „A fost rece, lipsă de afecțiune, de empatie”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, printre cele mai urmărite vedete de pe Facebook

Astfel, chiar dacă mai sunt și voci care îi acuză de faptul că îți câștigă banii din aparițiile publice fără să facă prea mult efort, Tavi a ținut să sublinieze faptul că în spatele conturilor de pe rețelele de socializare este extrem de multă muncă, dedicare și timp petrecut exclusiv contentului.

„Deci eu accept părerea și sfaturile celor de acasă, dar nu jigniri și atunci am stopat asta, s-a mai cumințit treaba, pentru că eu nu am nevoie de mulți. Asta cu hate-ul e o problemă generală, sunt bineveniți și ei, dar nu cei care vorbesc urât. Tot succesul ăsta nu vine așa, e muncă, ea acum e pe locul trei la Facebook, eu pe șase, dar asta nu vine așa, este muncă și e ok că Facebookul te apreciază, noi muncim de mulți ani.”, a continuat el.

VEZI și: Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

„Am pus stop acum două săptămâni”

Așadar, artistul nu mai este dispus să asculte gurile rele, motiv pentru care a decis să-i blocheze pe toți cei care au de spus cuvinte urâte la adresa familiei sale.

„Cu cât mai sus ajungi, cu atât ai mai mulți urmăritori, dar și oameni care te blamează. Cel mai mult la anumiți hateri este că îi influențează și pe alții. Se iau unii după alții și la un moment dat trebuie să pui stop și am pus acum două săptămâni. Dar ne-am asumat acest lucru și sperăm că toate acestea sunt cu scop bun.”, a mai spus el.

Citește și: Alina Bădic, horoscop 12 mai - 18 mai 2024. Vin bani pentru mai multe zodiiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel