"Dune: Part 2". Ce actriță celebră ar putea juca rolul prințesei Irulan Corrino

Data publicării:
Dune, captura foto Youtube/ Warner Bros. Pictures
Descriere foto: Dune, captura foto Youtube/ Warner Bros. Pictures

O actriţă nominalizată la Oscar ar putea juca în filmul "Dune: Part 2"

Actriţa britanică Florence Pugh, nominalizată la Oscar pentru rolul din "Little Women" şi devenită cunoscută pe plan internaţional după ce a jucat în filmul "Black Widow" şi în miniseria TV "Howkeye", negociază în această perioadă pentru a se alătura distribuţiei din "Dune: Part 2", continuarea filmului "Dune" (2021) produs de Legendary Entertainment şi Warner Bros, care a fost apreciat de criticii de specialitate şi s-a bucurat de un succes comercial important pentru o producţie lansată în timpul pandemiei de coronavirus, informează site-ul revistei americane Variety.

Dacă negocierile vor avea succes, Florence Pugh o va interpreta pe prinţesa Irulan Corrino, care va avea o relaţie romantică cu personajul Paul Atreides, interpretat de Timothee Chalamet. Este un rol cu un potenţial major, mai ales dacă franciza cinematografică "Dune" va continua şi cu alte pelicule care să transpună pe marile ecrane seria omonimă de romane ale scriitorului Frank Herbert.

Producţia la "Dune: Part 2" va începe în vara acestui an, iar filmul va fi lansat în cinematografe pe 20 octombrie 2023. Acest sequel va avea o distribuţie alcătuită din majoritatea actorilor care au jucat şi în filmul din 2021, inclusiv Timothee Chalamet, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Stellan Skarsgard, Dave Bautista, Zendaya şi Javier Bardem.

Cineastul canadian Denis Villeneuve, apreciat de criticii de specialitate pentru faptul că a reuşit să ecranizeze o carte considerată imposibil de adaptat într-o versiune cinematografică coerentă şi uşor de înţeles de publicul larg, va reveni în calitate de regizor al noii producţii.

Lungmetrajul "Dune" a obţinut încasări de peste 400 de milioane de dolari pe plan mondial după lansarea sa din octombrie 2021 şi a primit 10 nominalizări la premiile Oscar din acest an, inclusiv la categoriile "cel mai bun film" şi "cel mai bun scenariu adaptat".

Florence Pugh a interpretat în 2021 personajul Yelena Romanoff în filmul cu supereroi "Black Widow" şi în miniseria TV "Hawkeye". Actriţa britanică va putea fi văzută în curând pe marile ecrane alături de Cillian Murphy, Emily Blunt şi Matt Damon în lungmetrajul "Oppenheimer", regizat de Christopher Nolan, precum şi în thrillerul "Don't Worry Darling", regizat de Olivia Wilde, şi în filmul "The Wonder", a cărui regie va fi semnată de Sebastian Lelio, notează Agerpres. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel