Dumitru Constantin Dulcan: Ura este cancerul ființei umane! Mă trezesc bolnav fără să știu de ce

Data publicării:
Dumitru Constantin Dulcan, Captură foto: Antena 3
Descriere foto: Dumitru Constantin Dulcan, Captură foto: Antena 3

"Ura este cancerul ființei umane", susține medicul Dumitru Constantin Dulcan.

Prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan, medic primar Neurologie, medic psihiatru, doctor în medicină și doctor în științe medicale, șeful catedrei de Neurologie la Spitalul Militar Central până în anul 2005 și șeful Catedrei de Neurologie şi Neuropsihosomatică din cadrul Universității "Titu Maiorescu" până în anul 2016, afirmă că "ura este cancerul ființei umane".

Medicul Constantin Dulcan a vorbit despre cum ne pot îmbolnăvi gândurile negative și cuvintele cu semnificație negativă și cum ne putem vindeca tot cu puterea minții și spune că "noi toți suntem condensări de lumină și lumina domină, în funcție de gândirea noastră pozitivă sau negativă".

"Dacă ne încărcăm sufletul, spiritul și mintea numai cu dorință de răzbunare, numai cu ură, atunci corpul nostru spiritual este încărcat numai cu zgură. Învățați să trăiți frumos, să trăiți activ, să nu mai conteze anii din buletin.

În primul rând să învățăm să gândim. Scoateți din dicționar cuvintele care au o semnificație negativă ca îmbătrânesc, sunt bătrân. 

Deci totul pleacă de la gândire, în funcție de frecvența cuvintelor și de semnificația lor pozitivă sau negativă. Acel cuvânt pe care îl folosim, mai ales dacă este repetat, acela se transformă în substanță.

 

Subconștientul preia ceea ce conștiința îi furnizează în mod repetat și atunci se imprimă subconștientul. El n-are discernământ și indiferent ceea ce gândim, se materializează.

De aceea este extrem de important ceea ce gândim. Până prin anii 2000 nici eu și nici nimeni nu prea știam să dăm valoare", a declarat profesorul Constantin Dulcan, la Antena 3 CNN.

"A te comporta frumos cu celălalt, înseamnă pur și simplu a îmbrăca o pelerină albă"

 

Citește continuarea pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel