Ducu Bertzi, noi informații despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu: „A făcut prima doză de vaccin, asta l-a ajutat mult”

Data publicării:
Ducu Bertzi, Victor Socaciu, Colaj Foto Facebook
Descriere foto: Ducu Bertzi, Victor Socaciu, Colaj Foto Facebook

Ducu Bertzi, bun prieten cu Victor Socaciu, spune că artistul a fost imunizat cu prima doză de vaccin anti-Covid, iar asta ar putea fi salvarea lui. Victor Socaciu este internat în spital de o săptămână, după ce a fost depistat cu noul coronavirus.

Victor Socaciu a fost internat în spital vineri, 9 aprilie, după ce starea sa de sănătate s-a deteriorat. Artistul prezenta febră și probleme de respirație. În urma testului, s-a descoperit că acesta este pozitiv COVID. Plămânii artistului erau afectați în proporție de 50% și a avut nevoie de suport respirator.


Istoricul medical al artistului este unul complex, acesta fiind și diabetic, iar în urmă cu câțiva ani a fost supus unui transplant renal. 

Colegul de scenă și prietenul său, Ducu Bertzi, a vorbit despre starea de sănătate a celebrului solist de muzică folk. Cei doi s-au văzut ultima oară chiar înainte ca acesta să se îmbolnăvească, la Festivul ”Om bun”, desfășurat la începutul lunii aprilie, la Breaza.


 “Ştiu sigur că Victor Socaciu îşi făcuse cel puţin prima doză de vaccin anti-COVID-19. Ceea ce nu ştiu e dacă apucase se facă şi rapelul, dar prima doză cu siguranţă a făcut-o. Iar asta l-a ajutat foarte mult, mai ales că el are probleme şi cu diabetul, şi cu efectele acelui transplant de rinichi”, a declarat Ducu Bertzi pentru impact.ro.


Mai mult, artisul mărturisește că nu i-a venit să creadă că prietenul său s-a infectat cu temutul virus, în condițiile în care a fost extrem de precaut pe toată perioada pandemiei.

Victor Socaciu e genul de om care a luat foarte în serios ameninţarea acestui nou virus. Ca atare, s-a protejat în permanenţă, a avut masca ţinută cum trebuie, pe întreaga faţă, ca să-i acopere nasul inclusiv, nu cum mai vezi pe câte unul pe stradă doar uşor peste gură. Apoi, a evitat orice fel de întâlnire neaşteptată. Pe scurt, a fost extrem de precaut. În plus, a căutat să se vaccineze de îndată ce a putut face acest lucru”, a mai spus artistul.

 

Ducu Bertzi a dezvăluit că s-a testat și el, imediat ce a aflat de starea amicului său și că, din fericire, nu este infectat cu noul coronavirus. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel