Dublă aniversare pentru Dan Cruceru. Cum reușește prezentatorul TV să aibă o căsnicie longevivă: „Ne-am impus să nu...”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Dan Cruceru/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Dan Cruceru/Instagram

Dan Cruceru, numit și „Taticool”, împlinește astăzi 43 de ani și 15 ani de căsnicie cu frumoasa lui soție. Iată ce a mărturisit prezentatorul TV chiar astăzi, de ziua sa.

Dan Cruceru, numit și „Taticool”, este unul dintre cei mai cunoscuți bloggeri și influenceri de parrenting, iar astăzi, pentru acesta, este un motiv de dublă sărbătoare. Prezentatorul TV împlinește 43 de ani și 15 ani de la căsătoria cu Cristina Pocora, soția lui. Cei doi au împreună doi copii, pe Sophia, în vârstă de 12 ani, și pe Dan Christian, în vârstă de 5 anișori.

Sărbătoare în familia Cruceru. Cum se simte prezentatorul TV la 43 de ani

Prezentatorul TV nu putea să nu celebreze această zi specială. Astfel, Dan Cruceru a împărtășit cu urmăritorii lui de pe rețelele de socializare cum simte la 43 de ani și a divulgat câteva trucuri pentru o căsnicie de succes. 

„Ne-a surprins aniversarea ca pe drumari zăpada! Zilele trecute am realizat că azi facem 15 ani de căsnicie! Ne trăiam viața liniștiți, când ne-a lovit! Băi, noi chiar facem 15 ani de când ne-am legat! Mamă! Și da, este și ziua mea azi, că cineva s-a gândit să mă ceară de soț fix de ziua mea. Ohoho, ce poveste lungă avem cu însurătoarea asta! V-am mai relatat eu pățania, așa că azi nu mai insist.

Mai degrabă aș vrea să vă povestesc despre cum n-am simțit că au trecut 15 ani de căsnicie, și chiar 17 de relație. Da, chiar nu știu cum au trecut, dar clar au trecut. Îmi amintesc asta miile de poze făcute în acești ani, copiii care parcă ieri erau bebeluși, iar acum sunt mari, firele albe și ridurile. Dar, sincer, chiar nu i-am simțit. Și nu ne-a fost mereu doar bine, le-am avut și noi pe ale noastre, dar, per total, am trecut împreună prin toate.”, a mărturisit Dan Cruceru pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan Cruceru (@dancruceru)

Te-ar putea interesa și: Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Dan Cruceru și-a găsit sufletul pereche. Care e secretul unei căsnicii longevive

În ziua de astăzi este tot mai greu să ai o relație lungă. Din categoria persoanelor care se pot lăuda cu o căsnicie frumoasă și longevivă, face parte și Dan Cuceru. Acesta a recunoscut că este cel mai fericit bărbat lângă soția și copiii lui.

Dan Cruceru nu are sfaturi magice pentru o căsnicie longevivă, însă a impus, oarecum, o regulă acasă la el: să nu doarmă niciodată departe de soția lui, Cristina.

„'Ce faci ca să nu simți căsnicia ca pe o povară?' Habar n-am. Nu am sfaturi magice. Cumva ne-am hotărât să mergem împreună pe același drum și asta facem de atâția ani. N-am stat să adunăm, să contabilizăm, e clar doar că nici măcar nu știam că avem un număr atât de important de sărbătorit. Ne-am găsit, ne-am completat, am devenit cei mai buni prieteni, ne-am susținut.

Ne-am certat, dar ne-am împăcat și mai tare. Pot să spun doar atât: ne-am impus să nu dormim în paturi separate. O singură dată, de nervi, m-am culcat pe canapeaua din sufragerie și am zis că nu-mi mai trebuie oricât aș fi de supărat. Și am mai făcut ceva: escapade în doi. Cât de des: fie și să mergem noi doi să luăm o pâine de la colț. Și da, ne pupăm. Des. Dimineața, înainte să plecăm, seara, înainte de culcare. Și ne pupăm și copiii. Facem leapșa cu pupături. Mult de tot. Așa că ce să vă mai spun: 'La mulți ani nouă, la mulți ani mie!'. Planul este să mergem împreună după pâine și la pensie!”, a completat Dan Cruceru.

Te-ar putea interesa și: Dan Cruceru, detalii din viața de familie. Cum se înțelege fostul prezentator TV cu soția sa, Cristina: „Suntem niște persoane foarte ocupate”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel