Dan Cruceru, detalii din viața de familie. Cum se înțelege fostul prezentator TV cu soția sa, Cristina: „Suntem niște persoane foarte ocupate”

Data publicării:
Sursa foto: Dan Cruceru, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dan Cruceru, instagram

Dan Cruceru a dezvăluit cum se înțelege cu soția sa, Cristina. 

Fostul prezentator „Survivor România” are o carieră îndelungată în televiziune, acolo unde a ajuns fiind atras, în adolescență, de științele umaniste și, în special, de comunicare. Apoi, și-a propus să își facă un blog de parenting. Deși lumea nu îi dădea mari șanse de succes, acesta a ajuns să fie numit chiar Taticool. 

Dan Cruceru, detalii din viața de familie

Dan Cruceru , în vârstă de 41 de ani, și Cristina Pocora s-au căsătorit în 2009 și au împreună doi copii minunați. Într-un interviu recent, fostul prezentator TV a dezvăluit cum se înțelege cu soția sa.

„Ca să nu fiu foarte siropos, trebuie să spun că ne iubim foarte mult în continuare, dar suntem și prieteni. Este partenerul fără de care nu aș concepe viața, cariera și familia. Este mâna mea dreaptă, și stânga câteodată, când îmi fură mâncarea din farfurie (râde). Cristina este cel mai bun prieten al meu și cel mai bun partener.”, a răspuns Dan Cruceru pentru Unica, atunci când a fost întrebat ce înseamnă Cristina pentru el.

Dan Cruceru a recunoscut că soția sa l-a atras din prima prin felul ei de a fi, dar și prin faptul că știe să impună respect. 

„Mi-a plăcut din prima. Ieșea din clădirea partidului unde era înscrisă și eu eram reporter la departamentul politic de la Prima Tv. Urma să-i iau un interviu liderului de acolo. Mi-a plăcut alura ei, întregul, era o apariție și este în continuare. Reușește să impună respect și atenție fără să epateze. M-am gândit ‘wooow, cine e domnișoara?. N-aș fi îndrăznit niciodată să o invit la cafea dacă nu văzusem că și ea pusese ochii pe mine”, a mai adăugat Dan Cruceru.

Dan Cruceru: „Suntem niște persoane foarte ocupate”

Când vine vorba de gătit, Dan Cruceru recunoaște că nici el, nici soția sa nu intră prea des în bucătărie și asta pentru că sunt foarte ocupați și au un „program infernal”. Recent, fostul prezentator a participat la emisiunea ‘Chefi la cuțite”, însă pentru asta a mărturisit că s-a pregătit 2 luni, într-o bucătărie profesională, 

„Mama gătește cel mai bine (râde). Suntem niște persoane foarte ocupate, nu reușim să gătim prea des. Fiecare dintre noi are carieră, copii, programul e infernal. Mama este aproape mutată la noi, stă la parter și noi la etaj, mare noroc avem. Chestiile mai speciale le gătesc eu însă. Am participat de curând la ‘Chefi la cuțite iar pentru asta m-am pregătit 2 luni într-o bucătărie profesională. Am ‘furat meserie de acolo”, a încheiat Dan Cruceru.

Dan Cruceru, motivul pentru care s-a retras de la Survivor România

Acesta a moderat emisiunea ”Survivor România”, însă  a luat o decizie radicală, care i-a întristat pe fani. Dan Cruceru a ales să nu mai prezinte emisiunea de la Kanal D, motivul principal fiind familia, dar și proiectele în care se implicase în acea perioadă. 

”A fost o decizie grea, dar am ales să mă dedic proiectelor personale și familiei în perioada ce urmează (..) Anul acesta, am deschis un nou magazin la Cluj- Napoca, am extins portofoliul de branduri premium pe care le aducem în România, avem multe planuri de pus în practică pentru 2021.Iar familia mea are și ea nevoie de mine. Aproape șase luni fără ei a fost un obstacol greu de depășit. Când m-am întors, fiul meu cel mic aproape că mă privea ca pe un străin. Întâmpin 2021 la fel cum mă știți: cu zâmbetul pe buze, cu gânduri mari și proiecte noi. Dar închei povestea Survivor aici. E cel mai bine așa, mai ales pentru mine. Baftă noilor concurenți! Baftă celui care va prezenta sezonul al doilea! Numai bine tuturor! Continuați fenomenul Survivor Romania! Mă bucur că am avut onoarea de a lucra cu Acun Media și Kanal D Romania două companii fenomenale. Thank you, Acun Ilıcalı Bey, for this opportunity! Thank you, mister Ugur Yesil, CEO Kanal D, for all your support! Thank you, mister Mustafa Kazan, for all your advices! Mulțumesc Clara Bomboe și întregii echipe Kanal D pentru că m-ați făcut să mă simt ca într-o familie. Thank you, Dogu, you’ve been my best friend for 5 months in Dominican! Thank you, Arif Cabuk, you rock!”, a transmis Dan Cruceru pe rețelele de socializare, la acea perioadă. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel