Drob de miel: Cea mai simplă REȚETĂ pentru masa de Paști

Drob de miel, rețeta simplă
Descriere foto: Drob de miel, rețeta simplă

Drobul este una dintre cele mai populare delicatese de pe masa de Paști. Iată cum poți prepara această mâncare simplu și rapid.

Ingrediente

500 g organe miel
1 legatură ceapă verde
1 legătură usturoi verde
50 g smântână 
1-2 linguri de ulei
2 ouă crude
3 ouă fierte
sare
piper
cimbru
1 legatură mărar
1 legatură pătrunjel
Foi de dafin

 

Rețeta zilei. Borș de miel. Foarte gustoasă și ușor de preparat

 

Mod de preparare

 

Tăiem bucățile de organe și le punem la călit, într-o tigaie încinsă în prealabil, în care adăugăm o lingură de ulei. 

Punem tigaia la incins, punem putin ulei in ea, o lingura de ulei.

Adăugăm ceapa verde, usturoiul verde și o jumătate de foaie de dafin.
Lăsăm amestecul să se călească și adăugăm și un praf de sare, piper și cimbru, după gust. 
Lăsăm amestecul la foc până când scade sosul.
După ce s-au călit, scoatem organele pe o farfurie și le lăsăm să se răcească, după care le tocâm mărunt. 

Rețeta zilei. Colac de Paști. Simplu și delicios

 

Pască umplută cu brânză. Un desert delicios pentru masa de Paște

 

Adăugăm smântâna și verdeața, sare și piper după gust. 
Batem 2 ouă  separat și le adăugăm peste organe. După ce amestecăm bine, așezăm jumătate din compoziție în tava de chec, tapetată cu foaie de copt în prealabil. 
 Adăugăm și ouăle fierte și acoperim cu restul compoziției.
Punem tava la cuptor la o temperatura de 200 de grade Celsius, pentru 30-40 de minute.

Acest preparat se servește rece.

Poftă bună!

 

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 14 apr, 21:22 | Categorie: Retete
Get it on App Store Get it on Google Play