Drew Barrymore, reguli stricte pentru fiicele ei. Cum reușește să le țină departe de tehnologie: "Când vine vorba de copiii mei...”

Data publicării:
Drew Barrymore, foto Instagram
Descriere foto: Drew Barrymore, foto Instagram

Fiecare părinte are propriile reguli privind timpul petrecut în fața ecranului pentru copiii săi, dar cele ale lui Drew Barrymore par a fi deosebit de unice. Actrița a dezvăluit exact cum monitorizează tehnologia pentru fiicele ei, Olive, 10 ani, și Frankie, 9 ani. 

Barrymore este vedeta de pe coperta din septembrie 2023 a ediției Better Homes & Gardens The Stylemaker Issue. Într-un segment special "House Rules", ea a dezvăluit că nu limitează timpul de televizor al fiicelor sale, dar le limitează utilizarea iPad-ului.


"Ne uităm la o tonă de filme și emisiuni, așa că nu judec pe nimeni cu privire la ecrane", a spus Barrymore. Dar există un avertisment în ceea ce privește vizionarea de filme și emisiuni.

"Când vine vorba de copiii mei, nu sunt un mare fan al dispozitivelor electronice personale, cum ar fi iPad-urile", a continuat ea. "În timpul pandemiei, când școlile erau virtuale, am fost forțați să fim cu toții pe dispozitivele noastre separate și nu mi-a plăcut asta. Acum, țin iPad-urile într-un seif încuiat și le scot doar la ocazii speciale. Aș prefera ca noi trei să ne îngrămădim în patul meu și să ne uităm împreună."  


 iPad-urile pot fi o experiență atât de izolatoare, în care copiii tăi rămân cu nasul în dispozitivele lor ore întregi, uitând de tot ce se întâmplă în lumea din jurul lor. Dar o seară  de film în familie pare atât de diferită - magică, chiar! Sunteți cu toții ghemuiți pe canapea sau în pat, împărțind floricele de porumb, verificând dacă altcineva râde la părțile amuzante, făcând comentarii despre ceea ce urmăriți, potrivit Sheknows.


În interviul cu BHG, Barrymore a povestit, de asemenea, despre cum face ca oriunde să se simtă ca acasă, atâta timp cât este cu fiicele ei.


"Am un tatuaj cu "acasă este acolo unde suntem" și este adevărat", a spus fosta actrița din Charlie's Angels. "Oriunde mă aflu cu fetele mele, mă simt ca acasă. Chiar dacă suntem doar la un restaurant, îmi torn conținutul genții - aparatul foto, cuvintele încrucișate, balsamul de buze, cartea mea, un pachet de cărți - și suntem ca acasă." Cât de minunat este acest lucru?

 

Invitatp în podcastul PEOPLE Every Day, Drew Barrymore s-a destăinuit despre modul în care își educă fiicele.

"Fiica mea Olive, porecla ei este Ursul și îi spun: 'Ia ursul acela de somon'. Ia tu acel somon'", a spus Barrymore. "Și Frankie este Mousey. Iar eu îi spun: 'Ia șoricelul ăla cu brânză, ia brânza aia'. Le  încurajez și le împuternicesc atât de mult, dar noi nu credem în ceea ce nu este real."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel