Carmen Tănase și-a dat fiul afară din casă: "Acum e și mai rău". Ce a scos-o din minți pe actriță

captură video Youtube/ iUmor
Descriere foto: captură video Youtube/ iUmor

Carmen Tănase a povestit o situație mai tensionată prin care a trecut cu Tudor, fiul ei.

Carmen Tănase a povestit despre perioada când Tudor, fiul ei, era copil. Actrița este dezamăgită de faptul că acesta nu a avut aceeași copilărie frumoasă, plină de jocuri, ca și a ei. Totul a fost ruinat de tehnologie, spune actrița, care recunoaște că i-a cumpărat fiului ei calculator pentru a fi în rând cu lumea. De asemenea, aceasta spune că la un moment dat, computerul a cauzat probleme serioase în relația celor doi, actrița ajungând să-și pedepsească destul de dur fiul, din cauza faptului că petrecea prea mult timp conectat în lumea virtuală. Pe de altă parte, Carmen Tănase mărturisește faptul că nu a avut niciodată probleme cu Tudor la învățătură, care era foarte silitor.

„Am căutat să nu-i lipsească nimic. Problema e că a venit peste noi tehnologia și nebunia cu calculatoarele și ajunsesem să-l dau afară din casă, să-i spun „ieși că te pedepsesc”. Nu prea asculta, era în vraja calculatorului. I-am luat de mic, să fim în rândul lumii, neștiind ce capcană îngrozitoare era.

Dar oricum nu am fi scăpat de ea pentru că toată lumea s-a aliniat. Acum e și mai rău, e groaznic pentru copii. Tudor nu a avut copilăria mea, decât atunci când era mai mic și stăteam pe Popa Nan. Atunci erau copii pe stradă și încă nu aveau vraja asta așa puternică a computerului.

Dar după 11-12 ani, a stat blocat pe calculator. El și citea foarte mult. S-a născut cu cartea în mână. Ajunsesem să-i spun, ca-n bancurile acelea proaste, „te calc în picioare dacă nu iei o gură de aer”.  Avem în casă niște mii de volume. Nu l-a învățat nimeni. Nu am niciun merit în treaba asta. A trecut prin toate etapele posibile.”, a declarat Carmen Tănase pentru playtech.

Carmen Tănase i-a cunoscut prietenele fiului său

Mai mult, aceasta spune că i-a cunoscut toate iubitele lui Tudor, pe vremuri, având o relație foarte bună cu ele. Acum aceasta mărturisește că timpurile s-au schimbat, iar băiatul ei trebuie să-și ia propriile decizii.

"A avut relații de lungă durată, i-am cunoscut prietenele. Acum nu, nu mă mai bag în viața lui, e ditamai bărbatul. Stă mai mult la București, pentru că lucrează.

M-am înțeles bine cu fetele, le-am ținut mereu partea, au fost ca și copiii mei. Ei erau în Olanda, nici nu am stat împreună cu ei. Dar n-am avut motive să fiu rea.", a mai dezvăluit actrița.

Carmen Tănase, despre viața la țară: Am fost sceptică la început, nu m-am văzut niciodată acolo

Fiul actriței se gândește să-și părăsească țara natală

Actrița spune că fiul ei ia în considerare să se mute din România, dacă lucrurile nu-și revin mai repede la normal.

"Îl bate gândul să plece într-o țară care va deveni normală. Dar, dacă lumea nu reacționează și doarme în continuare și se mulțumește cu puțină libertate, pe timpul verii, nu ne vom mai reveni niciodată și va fi din ce în ce mai rău.

Dacă toți vor înțelege care e rostul și nu mai execută niște ordine, atunci va mai fi o șansă.", a spus ea.

Actrița nu vrea să se mute din România

Contrar gândurilor lui Tudor, Carmen Tănase spune că nu vrea să plece din România.

"Am avut ocazia, dar nu am vrut să plec niciodată până acum câțiva ani, dar nu am mai apucat. Fi-miu voia să plece în America, astea erau planurile noastre, și mi-am zis că mai stau câțiva ani pe aici și fac ce oi mai putea, și apoi mă duc și eu. Bine că nu a mai plecat.", a mai dezvăluit actrița.

Carmen Tănase, replică dură la adresa Adelei Popescu. Ce a deranjat-o pe marea actriță: „Ce e asta? M-a pus naiba”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 02 iun 2022, 09:17 | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience