Drama vieții lui Augustin Viziru: „Au fost cei mai urâți ani din viața mea”

Data publicării:
Augustin Viziru, foto instagram
Descriere foto: Augustin Viziru, foto instagram

Augustin Viziru, câștigătorul celui de-al cincilea sezon “Ferma”, a vorbit despre cele mai grele momente din viața sa.

În 2011, Tatăl lui Augustin Viziru, Petru Viziru, a fost diagnosticat cu o boală cumplită: Cancer pulmonar în stadiu avansat. Deși prognosticul medicilor a fost unul sumbru, tatăl actorului a luptat încă 2 ani cu nemiloasa boală. În primăvara lui 2013, Petru Viziru se stingea din viață, lăsând în urmă o durere peste care fii săi nu vor putea trece niciodată. Actorul Augustin Viziru a povestit despre cât de greu i-a fost în ultimii doi ani de viață ai tatălui său, pentru că era cuplit de dureros să-i vadă suferința. Acesta a fost episodul care l-a transformat definitiv pe artist.

 


„Ultimii doi ani de dinainte să moară tata, au fost cei mai urâți ani din viața mea. Au fost doi ani, doi ani și jumătate, de când am aflat de boala lui și până s-a stins din viață. De acolo a început schimbarea, de atunci sunt altfel”, a povestit actorul pe blogul amicei sale, actrița Doinița Oancea. 


„Din copilul rebel, am devenit bărbat. Mă rog, aș mai fi “copilarit” puțin în ritmul ăla dacă s-ar mai fi putut”

Actorul povestește că până la acel momet, viața lui era una ușoară, avea un sprijin în tatăl său, iar asta îi dădea un comfort și o relaxare. 


„În momentul în care au apărut problemele, greutățile, boala tatei, atunci a avut loc trezirea mea. Când vezi că lumea nu este chiar așa și că nu mai ai acel sprijin, ba chiar acela trebuie să fii tu, să pui umărul la treabă, să nu depinzi de nimeni și să devii stâlpul, lucrurile se schimbă foarte multe. (...) Așa am învățat brusc ce înseamnă responsabilitatea. Și tot atunci am ajuns să înțeleg că maturitatea are partea sa frumoasă, că devii altfel și că te bucuri în alt mod față de cum o făceai”, a mai spus actorul. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel