Drama neștiută prin care a trecut Zanni la vârsta de doar 14 ani: „Mama m-a dat afară și mi-a zis că să nu ne mai vedem niciodată”

Data publicării:
Zanni, foto Instagram
Descriere foto: Zanni, foto Instagram

Zanni, câștigătorul Survivor, a vorbit despre relația cu mama adoptivă. De ce a fost dată afară din casă la 14 ani?

Câștigătorul Survivor a vorbit deschis despre cum a fost viața în plasament. Acesta a fost îngrijit de Teo, mama adoptivă până la vârsta de 14 ani, când a fost dat afară. Zanni a fost un tânăr ambițios care a învățat încă de la o vârstă fragedă cum să își poarte singur de grijă. 


De ce nu s-a înțeles cu mama adoptivă niciodată?


„În momentul acela, eu mă certam foarte rău cu ea. De la o vârstă în colo eu am început să fiu foarte rebel, de pe la 10-11 ani. Din punctul de vedere de acum, văd că ea cumva nu avea cum să dezvolte sentimente pentru fiecare în parte, că eram 7 copii acolo, în casă. Așa că a trebuit să fie mai strictă cu noi, a trebuit să fie mai severă, mai drastică și lua decizii fără să gândească prea mult sau să simtă.


Eu, când am ajuns acolo, a fost o competiție între toți din casa aia, mai ales între mine și fratele meu de care am spus că și-a luat viața acum câteva luni. Între mine și el era o competiție foarte mare. Care era cel mai iubit de mama, care făcea mai multă curățenie, cam astea erau chestiile pe care le făceam pentru ea. Ne punea să facem curățenie și care făcea mai multă curățenie, avea mai multă voie la calculator”, a spus Zanni, la Teo Show.


Zanni spune că suferea enorm din cauza regulilor mult prea stricte. Artistul se simțea în acea casă ca într-o închisoare. Mama Teo nu era de acord ca acesta să își facă prieteni sau să meargă în vizită la alți copii. Zanni nu a putut niciodată să își facă ziua de naștere acasă, deoarece nu i se permite. Iar aceste reguli stricte au avut efecte negative asupra tânărului care devenea mai rău pe zi ce trece. 


„Cred că rebel am devenit atunci când am început să cunosc și eu fete, când voiam și eu să îmi fac prieteni. Voiam să mă exprim, să fug în lume. Am avut chestia asta de mic să fiu cu oamenii, să râdem, să glumim și ea îmi punea barierele astea. Nu mă lăsa să fac nimic. Nu aveam voie cu prietenii, n-aveam voie să-mi che prietenii de ziua mea acasă, acolo unde ne creștea ea pe noi. N-aveam voie să fac absolut nimic și nu puteam să stau cu limitele astea. Erau prea multe reguli, zici că eram la pușcărie și fugeam de acasă. Ea mă sancționa pentru fiecare chestie.  


Îmi mai făceam prieteni. Mă înțelegeam bine cu părinții colegilor de la școală și cream o relație foarte frumoasă. Mă duceam la ei, mă luau cu ei în vacanțe, mama, că eu îi zic mama, când afla că eu aveam prieteni, îmi tăia chestiile astea. Îi făcea pe ei să nu mai stea cu mine”, a mai dezvăluit artistul. 


Zanni a simțit de multe ori că mama lui adoptivă era mai rea cu el decât cu ceilalți copii. Iar la 14 ani l-a dat afară din casă și i-a spus că nu se vor mai vedea niciodată. Artistul a fost ambițios și a reușit să termine școala și să își croiască un drum în viață. 


„După ce m-a dat afară mi-a zis că să nu ne mai vedem niciodată. Aveam 14 ani. M-am mutat. M-am dus la blocurile astea de stat, cămine de nefamiliști. Acolo aveam un tutore care se asigura că avea grijă de mine”, a mai povestiti câștigătorul Survivor.

 

Citește și: Cum a fost cerută Antonia în căsătorie. Alex Velea a dezvăluit totul: „S-a emoționat și ea, a lăcrimat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel