Drama neștiută a lui Smiley. Tatăl artistului a făcut un atac cerebral: „Eu nu știam! M-am dus în dormitor și am început să plâng”

Data publicării:
Smiley, foto Instagram
Descriere foto: Smiley, foto Instagram

Smiley ascunde o durere imensă în spatele zâmbetului pe care îl afișează. Artistul a povestit despre momentul care l-a îngenunchiat și care l-a făcut să-și pună pe hărtie suferința. 

Invitat la podcastul lui Damian Drăghici, Smiley și-a deschis sufletul despre durerea pe care a simțit-o atunci când a aflat că tatăl său suferise un atac cerebral. Totul s-a întâmplat în timp de artisul era plecat în America, iar familia i-a ascuns suferința părintelui.

Sfâșiat de durere, Smiley a compus melodia Confesiune, care este una dintre cele mai emoționante piese ale artistului. 


„Când a venit refrenul piesei, ideea ei, eram în America, plecat de vreo două luni și jumătate. Era o zi foarte frumoasă afară. Și țin minte că am vorbit cu mama și am simțit că ceva e în neregulă. Am întrebat-o ce s-a întâmplat și cumva a fost nevoită să-mi spună. Tatăl meu suferise un atac cerebral și ei nu mi-au spus. Eu nu știam! Se întâmplase cu două – trei săptămâni înainte să-mi spună. (...)

Smiley și-a găsit liniștea în divinitate. Confesiuni profunde înainte de a deveni tată: „Cred în Dumnezeu și cred că fericirea nu poate să existe decât dacă există și credință”

 

După ce am închis telefonul cu mama, m-am dus în dormitor și am început să plâng, dar nu mă mai puteam opri. În timp ce plângeam, auzeam o voce în cap care-mi zicea: 'Scrie, scrie, scrie!'. Dar așa, de nicăieri. Poate o să ziceți că sunt nebun. Și am scris refrenul asta: 'Imi e dor de tine, tata, vreau să ne vedem mai des', a povestit Smiley.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel