Smiley și-a găsit liniștea în divinitate. Confesiuni profunde înainte de a deveni tată: „Cred în Dumnezeu și cred că fericirea nu poate să existe decât dacă există și credință”

Data publicării:
Smiley, foto Instagram
Descriere foto: Smiley, foto Instagram

Smiley a vorbit pentru prima oară despre spiritualitate și despre cât de mult contează credința în viața lui. 

Invitat al podcastului realizat de Damian Drăghici, Smiley a vorbit deschis despre credință, despre dragostea de Dumnezeu și despre cum l-a ajutat divinitatea să găsească fericirea. 


Suntem în contact direct tot timpul. Mă rog… din când în când mai pierd eu frecvența, cum cred că o pierdem fiecare, dar întotdeauna îmi caut azimutul în credință. Am niște valori insuflate de familia mea și de prietenii pe care-i am și caut să îmi păstrez calea cea dreaptă.

Evident, ca toată lumea, mai am și abateri, mai am și rătăciri, dar tot timpul îmi caut azimutul în credință, adică văd farul, văd lumina și zic: acolo trebuie să ajung. Și mă întorc iar la drumul meu. Sunt un om credincios. Cred în Dumnezeu și cred că fericirea nu poate să existe decât dacă există și credință”, a dezvăluit Smiley pe Youtube.


În urmă cu câțiva ani, iubita sa avea să parcurgă 800 de km pe jos, pe Camino de Santiago, căutându-se pe sine. Gina Pistol vorbește rar despre această experiență spirituală și se pare că și iubitul ei este la fel de umil atunci când vine vorba de credință. 

Smiley a fost și el într-un pelerinaj  pe Muntele Athos, acolo unde a petrecut câteva zile.

 

Prima oară când am fost în Muntele Athos am stat la schitul Prodromu – locul în care am stat de fiecare dată atunci când am mers în Sfântul Munte – și pot să spun că, în momentul în care am plecat, am simțit că parcă mi-a luat cineva ceva de preț.

Adică în momentul în care am plecat, am simțit ce mi-a dat locul ăla. E o liniște, o energie specială a locului. Indiferent de credința pe care o ai, indiferent de religia pe care o ai, indiferent de ce crezi tu, locul ăla n-are cum să nu-ți dea o liniște, n-are cum să nu te îndemne la introspecție”, a mai spus Smiley.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel