Drama neștiută a lui Gabriel Fereșteanu: "Nu aș mai iubi din nou chiar acum"

Gabriel Feresteanu
EXCLUSIV
Descriere foto: Gabriel Feresteanu

Gabriel Fereșteanu a mărturisit. în cadrul unui interviu pentru Spectacola, că anul trecut a trecut printr-o dramă amoroasă. 

Prezentatorul TV a povestit despre episodul trist din viața sa, peste care însă a reușit să treacă. Fereșteanu spune că nici nu se gândește în acest moment să își deschidă inima și să iubească din nou, dar nici nu simte lipsa. Are în viața lui oameni care îi sunt alături.

"Am trecut printr-o situație mai dificilă în urmă cu un an aproximativ, prin de dramele vârstei mele de 27 de ani și acum mă bucur din nou că am scăpat de drame. Doamne, cât de bine e. Am ajuns la momentul în care mi-a trecut și acum profit de bucuria de a experimenta cât mai mult. Nu aș mai iubi din nou chiar acum. O iubesc și o voi iubi întotdeauna pe mama mea în primul rând.

Și mai este și Liza în viața mea care are responsabilitatea de a mă trezi dimineața. Îi dau mesaj seara și îi spun să insiste dimineața ca să mă trezească. Mai este și Andrei Niculae care s-a mutat lângă mine și mai am o prietenă foarte bună, Ioana. Ei sunt responsabili să audă telefonul să vină până la mine să sune la interfon în caz că lucrurile au degenerat în așa măsură de nu am mai auzit nimic.", a povestit Gabriel Fereșteanu în exclusivitate pentru DC NEWS și Spectacola. 

 

VIDEO

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 23 oct 2020, 08:42 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience