Drama din spatele zâmbetului lui AMI! Cine îi alină supărarea artistei

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto/Unica/YouTube
Descriere foto: Sursă foto/Unica/YouTube

AMI, mai sinceră ca niciodată! Iată ce dezvăluiri a făcut vedeta!

ÎIntr-un interviu emoționant pentru „Fresh by Unica”, AMI și-a deschis sufletul. Artista a vorbit despre perioadele din viață care au marcat-o profund, ducând la o îndepărtare de credință, dar care au contribuit totodată la o forță interioară mai mare.

AMI, momente dificile din viața artistei

AMI a povestit despre  copilăria și adolescența ei, cariera sa muzicală și lansarea recentă a piesei „Ador, Ador". De asemenea, artista a împărtășit experiențele care i-au provocat o deconectare de sine, evidențiind importanța reconectării cu propria ființă.

Vedeta a apărut recent în lumina reflectoarelor datorită show-ului de supreviețuire „Exatlon”. Acum, după ceva timp de la sfârșitul său din competiție, Ami și-a făcu curaj și a vorbit despre evenimentele neplcăut, pe care nu le-a lăsat să se vadă în fața micilor ecrane.

„S-a întâmplat să intru în starea asta și pentru că fix în acel moment, cât timp eram plecată, cățelul meu a decedat. Toate au venit buluc una peste cealaltă. Mi-a fost foarte greu să gestionez emoțiile acelea. În rest, toate bune și frumoase. Eu am vrut să merg acolo, mi-a plăcut ca idee. Ce s-a întâmplat acolo nu mi-a plăcut 100%. Suntem oameni diferiți, suntem caractere diferite și evident că vor exista conflicte și neînțelegeri.

M-a afectat extrem de tare. Am fost atât de atașată de el, era sufletul meu, ca și copilul meu. Zici că eram cu un copil bolnav toată ziua la tratamente, la medici. Nu știam cum să fac să nu mai sufere. Mă simțeam vinovată. Nu puteam să fiu prezentă pe cât mi-aș fi dorit. S-a instalat o teamă în mine, că pățește ceva din cauza mea. Eram într-o încordare și tensiune continuă. Mi-a fost greu să vorbesc în perioada respectivă. A fost foarte dureros din toate punctele de vedere”, a povestit Ami, în cadrul emisiunii online „Fresh by Unica”.

Te-ar putea interesa și: Ami și-a surprins fanii cu un nou look. Ce schimbare și-a făcut artista / Video

Cine o susține necondiționat pe cântăreață. În cine își găsește refugiul artista

Când nu s eismte bine, Ami își găsește refugiul în Dumnezeu. Se roagă la El și simte că puterea divină e lângă ea și o ajută să depășească toate problemele.

„Nu știam cine sunt. Efectiv eram deconectată de mine. Dacă tu nu ești conectat cu tine n-ai cum să fii conectat cu Dumnezeu. Mi-am dat seama că legătura mea cu Divinitatea, cu Dumnezeu, n-are nicio legătură cu prezența în biserică. A fost și o perioadă în care eu m-am îndepărtat de Dumnezeu, dar m-am reconectat și am înțeles mai în profunzime acest subiect. Mă rog singură și am conversații mai personale și consider că este de ajuns. Eu în biserică nu reușesc să mă conectez cu Dumnezeu. Prefer să o fac în spațiul meu.”, a mărturisti Ami.

Youtube video image

Te-ar putea interesa și: AMI, primele declarații după ce a fost eliminată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: ”A fost cel mai frumos joc al minții!”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel