AMI, primele declarații după ce a fost eliminată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: ”A fost cel mai frumos joc al minții!”

Data actualizării: | Data publicării:

AMI a părăsit aseară jungla.

Vedetele continuă lupta pentru titlul de Regele sau Regina Junglei în cel mai intens reality show al momentului. Aseară, competiția s-a terminat pentru AMI, artista a părăsit jungla în urma unei probe pe care a pierdut-o. 

Radu Vlăduț, Cristi Mitrea și AMI au fost cei trei concurenți care s-au luptat joi pentru un loc în show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! La proba de eliminare, cei trei au fost legați cu o cordelină elastică, iar în viteză au fost nevoiți să aducă, rând pe rând, 12 sfere de mari dimensiuni într-un spațiu delimitat. În urma probei, AMI a scos cel mai slab timp și a pierdut. 

”E greu să concurezi împotriva a doi băieți puternici, dar foarte frumos pe de-o parte. Zic că le-am făcut față cu brio, timpul meu a fost destul de apropiat. Sunt foarte încărcată pozitiv după experiența asta și chiar sunt fericită că am ajuns până aici. Sunt foarte mândră de mine că mi-am împins limitele, a fost cel mai frumos joc al minții pe care l-am jucat vreodată. A fost o onoare să fiu aici! Mi-am luat câte o lecție de la fiecare om din junglă și mă bucur că am învățat multe despre mine, despre oameni... E excelent! Merg foarte încărcată acasă și nu sunt absolut deloc tristă că plec. A fost un joc tare frumos!”, a spus AMI.

Săptămâna viitoare, marti și joi, de la ora 21:30, Anisia Gafton, Sali Levent, Radu Vlăduț, Giani Kiriță, Cristi Mitrea și Roxana Nemeș vor continua testul suprem în cel mai puternic experiment al momentului. 

Ami, reacție după ce a fost scuipată și jignită la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de către Bia Khalifa

 

Bia Khalifa și Ami s-au certat ca la ușa cortului, după ce vedeta site-urilor pentru adulți ar fi suspectat că artista a bârfit-o. Deși Ami a negat acest lucru, furia influeceriței a fost de neoprit, culminând cu un gest care a scos-o din concurs. Bia Khalifa a scuipat-o pe Ami, iar producătorii emisiunii au decis să o scoată din concurs pe blondină.

Totul ar fi pornit după ce blondina i-ar fi reproșat artistei că nu a câștigat niciun joc. 

„Nu te mai ofensa, AMI. N-ai jucat corect și chiar dacă jucai corect pierdeai. Nu ești în stare și trebuie să înțelegi. Tu pierzi mereu! (…) Ți-am zis că trișezi și nu ești bună de nimic. Ești foarte lingușitoare. (…) Îți e greu să zici că am păturica în ploaie? Te faci că nu vezi. Degeaba faci pe victima. Sunt întrebări la care trebuie să răspundă. Normal că mă enervez și o fac în toate felurile. Ești ultima speță! E o manipulatoare perversă. În fiecare zi mă încerci și îmi vine să te bat toată ziua. Te-aș bate, dar nu pot, că ești prea mică”, a spus Bia Khalifa.

Ami, despre scandalul dintre ea și Bia Khalifa

Într-un interviu recent, Ami a vorbit despre conflictul dintre ea și Bia Khalifa.

„O ceartă la care am refuzat să particip. Ea este o fire vulcanică, se aprinde foarte repede și, de cele mai multe ori, nici nu știam de la ce pornea să se certe cu noi. Ea s-a certat cu toți pe rând, nu a avut o problemă doar cu mine. Eu sunt o persoană tolerantă, care înțelege destul de multe tipare de comportament, însă lucrurile pentru mine au niște limite clare. În momentul în care ele sunt depășite, iau atitudine.

Cei care s-au uitat la emisiune în fiecare episod au văzut exact cum au evoluat lucrurile între noi. Au fost momente în care i-am luat apărarea în fața colegilor, și momentele acelea s-au văzut și acasă. Cred că faptul că am evitat-o și că nu i-am mai oferit atenția de care avea nevoie a determinat-o să-și iasă din minți și să recurgă la astfel de gesturi. Doar ea știe ce a fost și ce e în sufletul ei”, a declarat cântăreața pentru viva!

Artista a recunoscut că la începutul emisiunii s-a înțeles foarte bine cu Bia, însă lucrurile au degenerat pe parcurs. 

„La început, ne-am înțeles bine. Mi-a fost simpatică, deși colegii m-au avertizat de cum am intrat în junglă. Atâta timp cât un om îmi oferă respect, îl ofer și eu, indiferent de ce se spune despre el. Aparent, lucrurile păreau să fie pașnice din partea ei. Ulterior, am realizat că erau doar de fațadă. Dintr-odată și fără motiv, a început să vorbească urât cu mine și despre mine. Mă acuza de tot felul de lucruri care erau doar în imaginația ei. Mi-am dat seama la un moment dat că nu e pe deplin sinceră și am lăsat lucrurile să evolueze de la sine și să își arate singură adevărata față. Fiecare om este cum își dorește el să fie, însă eu mi-am dorit să păstrez cât mai mult distanța”, a povestit AMI.

De asemenea, Ami a mărturisit că a iertat-o deja pe colega sa. 

Am iertat-o de mult! Însă iertarea la mine nu înseamnă să mai țin neapărat legătura cu persoanele respective. Merg mai departe cu inima ușoară și prefer să rămân în minte cu câteva dintre părțile ei bune, cu momentele în care, aparent sau nu (nici nu mai contează), ne-am înțeles. Îi doresc tot binele și succes în tot ceea ce face!”, a spus AMI.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience