Drama Danielei Gyorfi. A MURIT tatăl ei și nu au anunțat-o: „Am rămas fără aer”

Data actualizării: | Data publicării:
Daniela Gyorfi. Foto Instagram
Descriere foto: Daniela Gyorfi. Foto Instagram

Daniela Gyorfi a avut parte de o situație de neimaginat în 2020. Tatăl vedetei a murit și nimeni nu a anunțat-o. 

Ion Dionisie Gyorfi, tatăl Danielei Gyorfi a decedat în urmă cu doi ani. Anul acesta vedeta a primit o scrisoare în care era înștiințată că singurul părinte pe care îl mai avea, nu mai este. Tragedia morții tatălui ei a apropiat-o însă de sora sa vitregă, Alexandra, cu care vedeta a început o frumoasă prietenie. 

 

”Mi-am reluat legătura cu sora mea, Alexandra, suntem într-o relație OK. Ea nu vrea să apară sub nici o formă în mass-media. E o tipă retrasă, la casa ei, o fată foarte deșteaptă, se vede că a stat cu tata. Nu neapărat că eu aș fi proastă...Avem foarte multe lucruri în comun, sensibilitatea... când o văd pe ea, imediat îmi aduc aminte de tata. Vorbim, ne vizităm când putem... Am înțeles anumite lucruri, pe altele nu, dar le las așa, să treacă... Eu, în afară de ea, nu mai am pe nimeni, rudă de sânge. Ea este fata tatălui meu”,  i-a povestit Daniela Gyorfi lui Cristian Brancu.

Vedeta nu era apropiată de tatăl ei, acesta fiind despărțit de mama ei de foarte mulți ani. 


„Eu am înțeles de ce s-a supărat tata, de ce a fost atât de supărat.S-au dus anumiți ziariști, au bătut în ușă , au făcut scandal. El era un tip foarte retras, nu i-a plăcut deloc că eu sunt cântăreață...
La un moment dat, am primit acasă o chestie legală... nu știu exact ce era, că tatăl meu a murit acum doi ani de zile și... Am rămas așa, fără aer... Am stat puțin pe gânduri... Eu știam că este bolnav. Eu spunându-i soției lui, dacă se întâmplă ceva, vreodată, o rog din suflet să mă anunțe, să-l ajut cu ce pot.

De la scrisoarea asta, nu neapărat că am făcut primul pas, dar fiind și la o altă vârstă, vorbind și cu George... Până la urmă, și când te cerți, dacă ai tăria să spui că-ți pare rău sau să întrebi de ce s-a supărat pe tine, atunci, ești la un nivel...

Am sunat-o pe sora mea, am vorbit, am plâns amândouă”, a mai spus vedeta. 

Și-a pierdut mama acum 7 ani

În urmă ci 7 ani, Daniela și-a pierdut cea mai dragă ființă, pe mama ei. Durerea vedetei a fost de neimaginat. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel