Dragoș Puiu, declarații despre sarcina Roxanei Vancea. Cei doi s-au gândit deja la un nume

Data publicării:
Roxana Vancea și Dragoș Puiu, sursa instagram
Descriere foto: Roxana Vancea și Dragoș Puiu, sursa instagram

Dragoș Puiu, soțul Roxanei Vancea a vorbit despre problemele întâlnite de soția sa în sarcină. Cei doi s-au gândit și la un nume.

Roxana Vancea și Dragoș Puiu sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor deveni părinți. Frumoasa vedetă a luat pe toată lumea prin surprindere, după ce a făcut marele anunț în direct, în cadrul unei emisiuni TV. Recent, soțul Roxanei Vancea a făcut primele declarații despre sarcină.

Antrenorul de fitness a povestit cum a fost anunțat de către vedetă că va deveni tătic pentru a doua oară. Mai exact, aceasta i-a aruncat testul de sarcină în față , în timp ce stătea pe canapea. De asemenea, Dragoș a precizat că el și Roxana și-au dorit enorm de mult acest copil. Cât despre Roxana, Dragoș a spus că vedeta se simte bine și că a avut câteva grețuri, însă este sigur că vor trece cu bine și peste aceste probleme.

”Am aflat de două luni. Mi-a aruncat testul de sarcină pe canapea. A făcut 1000 de teste. Ne doream mult. Nu a fost nicio surpriză, știam că e. N-am nicio preferință. Am un băiat. Dar doi băieți ar fi mândri lui tata, fetița ar fi fetița lui tata. Oricum e bine. A avut niște grețuri, mi-a făcut capul pătrat, era bipolară, tripolară. Știe și ea foarte bine. E incredibil de dificil cu sarcina, dar trebuie să îndurăm și asta.”, a declarat Dragoș Puiu la Antena Stars.

Viitorii părinți s-au gândit deja și la un nume, mai ales că știu în proporție de 70% că va fi băiat. De asemenea, Dragoș a declarat că este foarte curios cum va reacționa  fiul său Milan, băiețelul din prima sa căsătorie, atunci câd își va cunoaște frățiorul.

”A avut pofte în primele luni, i-am zis că are voie să mănânce orice, dar acum nu mai are stări de greață și să mănânce cât mai curat. Pentru mine nu este nimic nou, aștept cu nerăbdare să lovească, sunt foarte curios cum o să reacționeze Milan. Avem câteva variante de nume, dar deocamdată știm 70% că e băiețel.”, a mai spus antrenorul de fitness.

Citește și: Cum se menține în formă Michelle Pfeiffer, la 63 de ani: „Este ceea ce nimeni nu vrea cu adevărat să audă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel