Două ingrediente din bucătărie pentru un păr sănătos, FĂRĂ mătreață. Majda Aboulumosha: O dată pe săptămână, 45 de minute

Majda, foto Instagram
Descriere foto: Majda, foto Instagram

Părul poate fi hidratat cu produse pe care le avem în casă sau pe care le găsim la magazinele din apropiere.

Părul este supus zilnic la proceduri care îi afectează structura.

Majda Aboulumosha a explicat la Vorbește Lumea de la Pro TV ce produse naturale pot face minuni pentru păr.

Mulți factori pot afecta structura capilară, cum ar fi clima, uscătoarele de păr, vopselurile, produsele de stilizare, stresul și dieta deficitară. Acesta este motivul pentru care este bine să folosești uleiuri vegetale pentru hidratarea părului.

”Frumusețea întotdeauna vine din interior, dacă interiorul este bine, dar putem să ajutăm și exteriorul ca interiorul să fie și mai liniștit. Și pentru asta să știi că nu ne trebuie foarte mulți bani. Adică putem să facem lucruri inclusiv acasă. Adică o mască care nu necesită foarte mult timp. Ai ingredientele astea la dispoziție, găsește oriunde în piață sau la plafon.

Am adus un ou, praf de ghimbir sau ghimbir măcinat. Poți să cumperi ghimbir din piață, să le dai cu prin răzătoare, să iasă sucul acesta ai  evoie de ulei de avocado, de ulei de migdale, ulei de ricin și ulei de jojoba. Punem câte o linguriță din fiecare ulei sau dacă avem o lungime mai mare a părului atunci putem să exagerăm. Punem ulei de migdale pentru că ajută foarte mult la regenerarea părului, ăsta îl putem da chiar și pe piele, să știi uneu de migdale da și mi ros frumos și miroase frumos”, a spus Majda Aboulumosha.

 

Citește continuarea pe DC MedicalGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 17 mai 2022, 14:27 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience