Dorul de iubită l-a făcut pe Alex Bogdan să strige „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Este singura femeie cu care eu o să mă apropii, atâta timp cât voi mai trăi”

Data publicării:
Sursa foto: Alex Bogdan, captură TV
Descriere foto: Sursa foto: Alex Bogdan, captură TV

Alex Bogdan nu a mai rezistat presiunii din junglă și a strigat: „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Alex Bogdan a decis să își încheie aventura în junglă, după trei săptămâni de conviețuit cu alte celebrități. 

”Nu sunt în cel mai bun punct al meu, am uitat că sunt un luptător. Am acceptat provocarea acestei emisiuni gândindu-mă că e mai mult legată de jocuri și de fobii, și mult mai puțin despre mine într-un spațiu cu oameni pe care nu-i cunosc și nu știu cum să reacționez. Vă invidiez că aveți puterea să rămâneți, vreau să rămâneți, dar pentru mine ultimele trei zile au fost un chin. Am început să am atacuri mari de anxietate și nu am știut să trec peste chestia asta, m-am luptat cu ea câteva zile. Cursa s-a încheiat! Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus acesta în cadrul emisiunii.

Mai mult, actorul a plecat acasă cu gândul să își ceară iubita în căsătorie.


„Mă duc acasă, mă pup cu Căti 3 zile. Tac trei zile și mă sărut cu ea. Îi pun inelul pe deget, îl iau din aeroport. Da, o să o cer de nevastă. Și după mă apuc de treabă. Simt că am stat trei ani degeaba. ”, a declarat el.

 

Alex Bogdan, dezvăluiri dureroase la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Actorul s-a confesat colegilor: ”M-a sunat frate-meu, că a murit”

Ulterior, într-un interviu pentru Viva, Alex Bogdan a dezvăluit că motivul principal pentru care a decis să plece acasă ar fi dostul de iubita sa, Cătălina, care i-a și devenit logodnică, imediat după revenirea în România.

„Mi-a lipsit liniștea oferită de omul cu care îmi trăiesc viața de trei ani jumate. În rest, cu telefonul eu nu prea am o relație stabilă. Nu mai sunt extrem de activ pe rețelele de socializare pentru că, în momentul ăsta din viața mea, caut altceva. Deci de telefon m-am lipsit cu plăcere. Legat de priorități, mi-am setat să văd cât pot să duc. M-am obișnuit foarte repede cu lipsurile, provin dintr-un orășel mic, nu am avut totul pe tavă, mi-am dedicat toată copilăria și adolescența atletismului, sunt învățat și obișnuit cu sacrificiile. În timpul facultății am stat 5 ani în cămin, sunt obișnuit și cu gândacii, deci n-au fost probleme”, a dezvăluit Alex Bogdan pentru Viva.

În timpul probelor din junglă, unii telespectatori au speculat că între actor și colega sa Ruxi ar fi fost o oarecare apropiere. Acesta a ținut să clarifice faptul că nu a existat niciun moment în care pentru el să existe o apropiere de o altă femeie decât logodnica sa. 

„Emisiunea se numește „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', nu „Big Brother' și nici „Insula iubirii'. Nu a existat nicio apropiere de genul la care vă referiți. Sunt logodit cu Cătălina Mihai, pe care o iubesc cu toți porii mei și cu care vreau să îmi fac o familie mare și frumoasă. Este singura femeie cu care eu o să mă apropii, atâta timp cât voi mai trăi”, a mai spus acesta. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel