Doru Todoruț, mesaj usturător către Dana Budeanu: „Dragă, nu suport ceea ce comunici, tu nu educi”

Data actualizării: | Data publicării:
Doru Todoruț, Youtube / Cătălin Măruță
Descriere foto: Doru Todoruț, Youtube / Cătălin Măruță

Chiar dacă mereu apare cu zâmbetul pe buze și are o atitudine pașnică cu toată lumea, se pare că Doru Todoruț nu este pe aceeași lungime de undă cu Dana Budeanu. Iată de ce nu o suportă artistul pe creatoarea de modă.

Doru Todoruț a fost luat prin surprindere la „Sosurile picante” din cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, când a fost nevoit să recunoască ce persoană din showbiz-ul românesc îi este antipatică.

Ce vedetă de la noi din țară îl supără pe Doru Todoruț

Chiar dacă o urmărește pe rețelele de socializare și uneori îi mai dă și like-uri, se pare că Dana Budeanu este celebritatea cu care Doru Todoruț nu rezonează așa mult. Despre Dana Budeanu se cunoaște deja că îi place să dea lucrurile pe față atunci când are ocazia și nu se sfiește niciodată să își expună părerea directă, lucru care, aparent, îl deranjează pe Doru.

Dana, dragă, nu suport ceea ce comunici, nu pe tine personal, că nu te cunosc suficient de mult. O urmăresc că mă intrigă, e ceva cu care nu sunt de acord, ea nu educă, ea intrigă, doar că mie nu îmi place ce face. O urmăresc, da, îi mai dau și like-uri, mai mult pentru că îmi place cum se îmbracă”, a mărturisit Doru Todoruț, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Te-ar putea interesa și: Doru Todoruț, executat silit pentru pensia alimentară. Artistul a dat-o în judecată pe fosta soție

Doru Todoruț a fost îndrăgostit în secret de Lili Sandu

În ultimii ani, Doru Todoruț a apărut pe prima pagină a ziarelor din pricina divorțului foarte controversat prin care a trecut, semn că artistul nu s-a dezis de la iubit. Acest lucru l-a confirmat chiar acesta, după că a apărut la emisiunea „La Măruță”, unde a povestit că Lili Sandu a fost femeia după care i s-au aprins călcâiele în tinerețe.

„Lili Sandu, îmi cer scuze sau nu, dar da, am fost îndrăgostit de ea. Bine, a fost în perioada cu „Numai Iubirea”, ea cântăreață, eu cântăreț, îmi plăcea foarte mult de ea și atât. Nu i-am spus niciodată, nu sunt genul care spune. Asta a fost acum”, a mărturisit Doru Todoruț, la emisiunea precizată mai sus.

Te-ar putea interesa și: Doru Todoruț, mai sincer ca niciodată! Cine este vedeta din showbiz-ul românesc de care a fost îndrăgostit în secret

 

Are probleme juridice și financiare

„Începând din anul trecut, din martie, când s-a instaurat pandemia, a fost afectat venitul meu. Am discutat cu mama fetelor. Statul oferă o indemnizație lunară de 4000 de lei, din care trebuie să trăiești, mai vin ceva sume și din drepturile de autor, o dată la șase luni.

Fosta soție a considerat de cuviință să apeleze la un executor, fiind convinsă că am venituri mai mari. Inițial, am stabilit împreună să-i dau jumătate pentru copii, din cei 4000 de lei. Apoi, ea a apelat la un executor.

Am apelat și eu la instanță acum, ca să contrabalansez. Nu știu situația ei financiară, instanța o cere doar pe a mea. Ea e angajată câteva ore la o firmă, e o perioadă financiară dificilă și pentru ea. Acum instanța analizează fișele, adeverințele și urmează să ia o decizie. La finalul anului, executorul mi-a luat niște bani din drepturile de autor, care veniseră. Cumva o înțeleg, când nu sunt bani, e greu”, a spus Doru Todoruț, la Exclusiv Vip, emisiunea prezentată de Cristi Brancu, la Prima TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel