Doru Todoruț, executat silit pentru pensia alimentară. Artistul a dat-o în judecată pe fosta soție

Data publicării:
Doru Todoruț, sursa foto Instagram
Descriere foto: Doru Todoruț, sursa foto Instagram

Doru Todoruț a fost executat silit de fosta soție pentru pensia alimentară a celor trei fetițe. 

Solistul de la trupa DeepCentral se află în plin scandal cu fosta soție din cauza pensiei alimentare a celor trei fetițe pe care le au împreună. Doru Todoruț și fosta lui soție, Rocsana Daliana, au divorțat în anul 2013, după cinci ani de relație și au împreună trei fetițe. Artistul a fost executat silit de fosta soție, iar el la rândul lui a decis să o dea pe aceasta în judecată.

 
„Începând din anul trecut, din martie, când s-a instaurat pandemia, a fost afectat venitul meu. Am discutat cu mama fetelor. Statul oferă o indemnizație lunară de 4000 de lei, din care trebuie să trăiești, mai vin ceva sume și din drepturile de autor, o dată la șase luni.


Fosta soție a considerat de cuviință să apeleze la un executor, fiind convinsă că am venituri mai mari. Inițial, am stabilit împreună să-i dau jumătate pentru copii, din cei 4000 de lei. Apoi, ea a apelat la un executor”, a spus Doru Todoruț, la Exclusiv Vip, emisiunea prezentată de Cristi Brancu, la Prima TV.


Ulterior, Doru a făcut o cerere în instanță pentru a i se reduce din pensia alimentară pe care trebuie să o plătească celor trei fetițe.


„Am apelat și eu la instanță acum, ca să contrabalansez. Nu știu situația ei financiară, instanța o cere doar pe a mea. Ea e angajată câteva ore la o firmă, e o perioadă financiară dificilă și pentru ea. Acum instanța analizează fișele, adeverințele și urmează să ia o decizie. La finalul anului, executorul mi-a luat niște bani din drepturile de autor, care veniseră. Cumva o înțeleg, când nu sunt bani, e greu”, a mai spus artistul. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel