Dorian Popa și-a cumpărat o mașină în valoare de 90.000 de euro: „Doamne, ce frumoasă e”

Data publicării:

Dorian Popa a șocat pe toată lumea cu ultima lui achiziție. Celebrul artist și-a cumpărat o mașină de lux. 

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Domnul Hâtz poate spune că duce o viață de lux. Acesta are o casă la care mulți pot doar visa, iar la capitolul mașini acesta nu se poate abține atunci când își dorește un nou bolid. Artistul nu se poate abține și le arată și fanilor noua lui achiziție. Dorian Popa și-a cumpărat Mercedes EQC, care costă între 85 și 90 de mii de euro. 


”A ajuns în familia Popa. Doamne, ce frumoasă e! Uite-o! Mânca-o-ar tata! Uite spatele ăsta ce frumos e! Și acum să vedeți interiorul. Ia vezi, tată!”, a spus Dorian Popa, într-un Instastory. 

 


Pe lângă cariera muzicală, Dorian Popa s-a făcut remarcat și prin vlog-urile care au avut un mare impac asupra fanilor, astfel nu-i de mirare că oamenii care îl urmăresc sunt de ordinul milioanelor.


“Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe YouTube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viața mea. Trebuie să fii cât mai natural, mai real. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, a mărturisit Dorian, invitat la podcastul “Acasă la Cătălin Măruță”.


Artistul le-a dezvăluit fanilor de pe Youtube câți bani câștigă, asta după ce a fost întrebat de o persoană curioasă când a făcut primul milion de euro. 


„E o chestie destul de ciudată, pentru că produci niște bani și până nu ajungi să investești în niște active fixe, astfel încât să vezi ce s-a întâmplat cu banii tăi, îi cheltui și probabil că atingi niște cote de care nu ești conștient, trecând peste ele. Am avut primul milion de euro când mi-am terminat casa și aveam niște economii. Împreună, depășeau suma de 1 milion euro. Dar, obiectiv vorbind, din câștigurile cu Pariu cu viața, LaLa Band și tot ce înseamnă în urmă cred că sunt ani buni de când s-a împlinit primul milion de euro, însă a fost cheltuit în cel mai stupid mod”, a spus Dorian Popa pe canalul său de YouTube.

 

Citește și: Cât câștigă Theo Rose din rețelele de socializare. Sumele sunt colosale: „O grămadă de bani”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel