Dorian Popa rupe tăcerea. Ce relație a avut cu Alexandra Stan: „Ce s-a întâmplat la Constanța, rămâne la Constanța”

Alexandra Stan, Dorian Popa, colaj foto Instagram
Descriere foto: Alexandra Stan, Dorian Popa, colaj foto Instagram

Dorian Popa a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Alexandra Stan, pe vremea când amândoi locuiau în Constanța. 

Dorian Popa este un bărbat extrem de admirat de domnișoare, însă inima lui îi aparține actualei sale iubite, Babs. 

În adolescență, însă, artistul a fost un mare cuceritor, iar Alexandra Stan a fost una dintre fetele care nu i-au rezistat. 

 


“Eram foarte mic. Am auzit că a renăscut chestia asta, nu știu dacă a renăscut-o ea sau nu. Eram un copil, aveam 16 ani, cred că nici nu știam ce se întâmplă atunci. Nu pot să spun nici că da, nici că nu. (n.r. dacă Alexandra Stan sărută bine) Eram acolo, mici ne iubeam. Pot să spun despre un sărut că poate să aibă chimie, energie. Ce s-a întâmplat la Constanța, rămâne la Constanța”, a declarat artistul în cadrul podcastului realizat de Cătălin Măruță. 


Alexandra Stan nu a uitat sărutul


Alexandra Stan a declarat recent că Dorian Popa a fost primul ei iubit. De asemenea, artista își amintește că Hâtz era un mare cuceritor în perioada adolescenței și că avea mai multe prietene. 


Aveam 16 ani, iar Dorian Popa din LaLa Band şi «Pariu cu viaţa» a fost primul meu iubit. El era la liceul «Eminescu», eu la «Traian», în Constanţa. Ne plăcea să ne plimbăm de mână. Cu el a fost primul meu sărut, era romantic, venea cu flori, formam un cuplu precum Usher şi Beyoncé. El de mic era supertalentat şi cânta, îi plăcea mult. Mama lui, care era profesoară de canto, m-a iubit foarte mult. Semănăm un pic la nas, îl avem la fel. Eram copii, iar el era gagicar, avea mai multe iubite”, a declarat Alexandra Stan pentru click.ro în urmă cu ceva vreme.


Dorian Popa a spus că între ei a fost dragoste la prima vedere. Chiar dacă s-au iubit cu foc, relația lor a durat doar o lună. 


„E o poveste veche, de pe vremea când eram amândoi copii. Ne-am întâlnit la un bal al bobocilor, eu eram în clasa a X-a la Liceul Eminescu, ea în a IX-a la Liceul Traian, două instituţii de învăţământ apropiate din Constanţa. A fost o dragoste la prima vedere, o poveste de dragoste cu scântei. O chestie frumoasă de adolescenţi, însă nu a ţinut mai mult de o lună, ar fi fost imposibil! Amândoi am greşit şi nu am putut trece peste anumite situaţii pe care le-am întâmpinat atunci”, a povestit  Dorian Popa cu ceva timp în urmă.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 17 Martie 2021, 19:18 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play