Dorian Popa, probleme de sănătate. Artistul a povestit tot ce s-a întâmplat: "Mi s-a blocat stomacul"

Data actualizării: | Data publicării:
Dorian Popa, sursa foto Instagram
Descriere foto: Dorian Popa, sursa foto Instagram

Dorian Popa le-a povestit fanilor cu ce probleme de sănătate s-a confruntat.

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiși din România. Artistul  se laudă cu comunitatea lui de fani care îl îndrăgesc datorită felului său de a fi. Cântărețul are o energie molipsitoare și îl face pe acesta să fi extrem de plăcut în fața publicului său.

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze și plin de viață, recent, Dorian Popa le-a povestit fanilor pe canalul său de YouTube că s-a confruntat cu mici probleme de sănătate. Mai exact, acesta a povestit că i s-a făcut rău, după ce a consumat un shake cu albușuri de ou crude. 

Dorian Popa a mărturisit că nu a mai trecut de mulți ani prin asemenea stări și că a reușit cu greu să își revină, singurul lucru pe care putând să-l mănânce fiind o halviță.

"Mi s-a întâmplat ceva ce nu mi s-a mai întâmplat de ani de zile. Nu înțeleg ce a fost în dimineața asta, dar o iau așa cum vrea Dumnezeu.  M-am trezit, m-am grăbit să îmi fac shake-ul, să pornesc și eu ziua. Mi-am făcut shake-ul și, într-adevăr, pariurile cu albușurile crude este un pariu greu de căștigat, dar de cele mai multe ori îl câștig. V-am zis că nu mi s-a mai întâmplat de ani de zile lucrul ăsta. Am terminat shake-ul și în cinci, maxim zece minute a început să mi se blocheze stomacul, simteam niște ghemotoace în stomac. Mi s-a făcut rău, precum copilașii, dar rău, rău, nu dramatizăm.

Am mai stat puțin, m-am dus la baie, m-am mai eliberat. Problema este clar că a fost ceva, și eu cred că de la albușuri, că altfel nu se justifică. Ieri am mâncat super fresh, astăzi am avut doar shake-ul de dimineață. Am încercat să beau niște apă, niște socată cu puțină lămâie, mai acrișoară, dar tot ce încercam să bag în gură, mi se întorcea direct. Au trecut vreo oră, două de când mi s-a întâmplat asta și am reușit să mânânc o halviță. Văd că este mai bună situația, dar a fost foarte ciudat", a povestit Dorian Popa pe canalul său de YouTube.

Citește și: Mama lui Dorian Popa a fost operată. Cum se simte Luminița Popa după intervenție: ”Am fost foarte norocoasă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel