Mama lui Dorian Popa a fost operată. Cum se simte Luminița Popa după intervenție: ”Am fost foarte norocoasă”

Data actualizării: | Data publicării:
Dorian Popa și mama lui, sursa instagram
Descriere foto: Dorian Popa și mama lui, sursa instagram

Mama lui Dorian Popa a ajuns pe masa de operație, în urmă cu două zile. Acum, Luminița Popa le-a dezvăluit tuturor care este starea ei de sănătate.

În urmă cu două zile, mama lui Dorian Popa a ajuns pe masa de operație, după ce i-a fost găsită o piatră de 14 milimetrii, care i-a coborât pe ureter. Deși intenționa să amâne operația, medicii i-au spus că situația este destul de gravă, motiv pentru care a fost operată de urgență.

Acum, Luminița Popa a mărturisit că se simte bine și că a avut mare noroc, deoarece piatra se prinsese în pereți. Mai mult decât atât, aceasta a precizat că piatra respectivă s-ar fi format din cauza lactatelor și brânzeturilor.

”Am fost foarte norocoasă că am un ureter suficient de larg încât au putut intra să-mi prindă piatra, care se prinsese în pereții... de la lactate și brâzeturi (n.r. cauza problemei)”, a spus mama lui Dorian Popa pe YouTube, după operație.

Dorian Popa, speriat de starea de sănătate a mamei sale

În urmă cu câteva zile, Dorian Popa le-a spus fanilor pe InstaStory că este nervos din cauza faptului că este foarte aglomerat și trebuie să ajunge de urgență la spital cu mama lui. 

”Cel mai nașpa lucru la Bucureștiul ăsta e că trebuie să ajungi cu maica-ta de urgență la spital, de urgența aia mare și nu poți să faci nimic că Bucureștiul e blocat și dacă bagi o avarie și începi să te descurci puțin încep să te înjure toți, că cine să se gândească că ai o urgență”, a spus Dorian Popa pe InstaStory.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel