Dorian Popa, investiție uriașă. Ce planuri are artistul: "Suntem gata pentru următorul pas"

Data actualizării: | Data publicării:
Dorian Popa, sursa instagram
Descriere foto: Dorian Popa, sursa instagram

Dorian Popa și-a surprins fanii cu noile planuri uriașe pe care a început deja să le pună în aplicare.

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști, dar și vloggeri. Acesta se mândrește cu o carieră de succes, o casă de lux, dar și o iubită superbă. Aproape zilnic, cântărețul împărtășește cu fanii lui tot ce se întâmplă în viața lui. De asemenea, acesta se lauda cu fiecare ocazie cu vila de lux  pe care a reușit să o contruiască după bunul plac. Dorian Popa și-a dorit ca totul să fie de un alb imaculat. Și lucrurile nu se opresc aici, căci artistul are planuri mari de viitor.

Recent, Dorian Popa și-a surprins prietenii virtuali cu o nouă decizie în ceea ce privește planurile sale de viitor. Acesta a mărturisit că a cumpărat o suprafață mai mare de pământ care se află în apropierea casei sale pentru a investi într-un proiect neașteptat.

Acesta le-a dezvăluit urmăritorilor săi de pe instagram în ce vrea să investească banii. Acesta a spus că vrea să facă alte 4 case și un teren de fotbal, iar lucrările au început deja pentru a demara propiectul.

"Nu știu cum sunt unii, dar eu când stau aici la țară pe teren mi se umple inima de fericire și îi mulțumesc lui Dumnezeu necontenit. Ia vezi tată! Terenul nostru de fotbal și câmpul nostru de la Domnești. Mulțumim Doamne, suntem gata pentru următorul pas.", a spus Dorian Popa  pe contul oficial de Instagaram.

Citește și: Dorian Popa le-a dezvăluit fanilor regimul său. Cum se menține artistul în formă, deși consumă fast-food: "Mănânc shaorma"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel