Dorian Popa, dezvăluiri șocante. Artistul nu este curtat doar de femei: „Da, am primit avansuri și de la bărbați”

Data publicării:
Dorian Popa, sursa foto Instagram
Descriere foto: Dorian Popa, sursa foto Instagram

Dorina Popa a făcut declarații uimitoare. Artistul primește apropouri și de la bărbați. 

Dorian Popa se bucură de un succes în mediul online, acolo unde doboară record după record. Succesul imens i-a adus artistului admirația publicului larg și totodată atenția numeroaselor domnișoare și doamne. 


Dorian Popa este curtat de multe femei, dar surpriza vine abia acum. Artistul a făcut câteva declarații șocante. Acesta este curtat și de bărbați, nu doar de femei. Dorian Popa nu se jenează să recunoască acest aspect și spune că a învățat să îi respingă într-un mod mai puțin deranjant. 


„Da, să știi că am primit avansuri și de la bărbați. Am încercat să le răspund așa cum o fac și cu fetele, făcându-i să înțeleagă pe oameni că mai mult de un simplu salut și o poză și un autograf, nu pot să le întorc. Acum ei își pot dori, că până la urmă, na, speranța moare ultima”, a declarat Dorian Popa pentru CIAO.RO


Dorian Popa trăiește o frumoasă poveste de dragoste de peste 10 ani cu Claudia Iosif. Ce planuri de viitor au cei doi?


Dorian Popa și Claudia Iosif trăiesc o frumoasă poveste d eiubire de peste 10 ani, dar nu au luat încă în calcul să ajungă în fața ofițerului de stare civilă. Artistul a dezvăluit care este motivul real pentru care nu s-au căsătorit încă. Dorian Popa spune că sunt fericiți și ar face acest pas doar dacă ar avea un copil împreună. 


„Nu am cerut-o niciodată, nici ea pe mine. Este o chestie pe care noi o avem în suflet. Avem 10 ani de zile fără acte, suntem foarte fericiți așa. Nici nu cred că vom mai face pasul acesta, poate când o să apară un al treilea membru al familiei. Pe ideea de unitate, să purtăm același nume de familie. Poate”, a declarat Dorian Popa, pentru wowbiz.ro.

 

Citește și: Ce răspuns le-a dat Alina Pușcaș copiilor ei când aceștia i-au spus că își doresc tatuaje: „Trebuie sa fie o decizie deșteaptă”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel