Ce răspuns le-a dat Alina Pușcaș copiilor ei când aceștia i-au spus că își doresc tatuaje: „Trebuie sa fie o decizie deșteaptă”

Alina Pușcaș, foto Instagram
Descriere foto: Alina Pușcaș, foto Instagram

Alina Pușcaș este o mămică înțelegătoare și încearcă să le ofere copiilor săi multă libertate. 

Alina Pușcaș este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România și mamă a trei copii minunați. Multe femei se întreabă adesea cum de reușește să aibă timp și pentru casă, pentru familie și pentru cariera ei profesională. 


Alina Pușcaș a dezvăluit recent care a fost reacția ei atunci când cei mici i-au spus că își doresc tatuaje. Vedeta este pasionată de arta tatuajelor, a mărturisit chiar că are patru astfel de creații artistice pe piele, doar că le-a oferit copiilor ei un sfat important de care speră că aceștia vor ține cont pe viior. 


Prezentatoarea TV este de părere că abia după vârsta de 20 de ani copiii ei vor fi pregătiți să decidă dacă își doresc cu adevărat un tatuaj sau nu. 


"Le-am zis că trebuie să aștepte când se decid să facă un tatuaj. Trebuie să fie o decizie deșteaptă. Le-am explicat că atunci când o sa fie suficient de maturi, nu o să mă opun. După vârsta de 20 de ani să facă ce vor. I-am tratat încă de la bun început ca pe niște mici adulți, sunt foarte politicoși, sunt mândră de ei. Apoi le-am cumpărat tatuaje care se șterg în contact cu apa, tocmai pentru a le da o lecție", a mărturisit Alina Pușcaș la Antena Stars. 


Alina Pușcaș, despre probleme de sănătate cu care se confruntă


Prezentatoarea TV se confruntă cu alergii de mai bine de doi ani de zile.


„M-am ales cu aceste reacții alergice prin 2018, 2019, dar au debutat cu strănuturi, ceva destul de banal. Până în momentul de față au tot crescut în intensitate. Aseară am trăit cam cea mai gravă formă a alergiei de până acum. În timp ce veneam în mașină cu copiii de la grădiniță mi s-a blocat respirația, am făcut tahicardie instant, mi s-au umflat tâmplele, nasul, nu mai vedeam bine în fața ochilor. Astfel, am avut parte și de primul meu atac de panică”, a mărturisit prezentatoarea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 21 sep 2021, 22:35 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience