Dorian Popa, confesiuni NEAȘTEPTATE din copilărie. De ce și-a luat bătaie artistul când era mic

Data publicării:
Descriere foto: Dorian Popa și mama lui, sursa instagram
Descriere foto: Descriere foto: Dorian Popa și mama lui, sursa instagram

Dorian Popa a dezvăluit motivul pentru care a fost bătut în copilărie de către mama sa. 

Dorian Popa și mama sa au fost invitați în cadrul emisiunii Teo Show, acolo unde au făcut dezvăluiri inedite din copilărie. Artistul a recunoscut că nu a fost cel mai cuminte copil și că a făcut numeroase năzdrăvănii. 

Dorian Popa, bătut de mamă când era mic

Mama artistului a recunoscut că îl pedepsea când greșea și uneori îl mai aplica câte o corecție. Dorian Popa a ținut să precizeze să vremurile s-au schimbat foarte mult, iar copiii sunt mai protejați în fața agresiunilor. 

„Acasă primeam o mamă de bătaie”

„Există copii extrem de bine educați care fac totul pe de-a-ndoaselea. La noi era cu datul peste cap cu leagănul. Aveam nevoie de avânt. Eu la 6 ani nu puteam să mă duc peste cap cu el. Erau două picioare fixe și balansoarul. Mi-am dat avânt din spate. Fratele meu, la 8 anișori, mi-a zis că știe el ce am de făcut. Să fac așa că mi se va așeza mâna la loc. 

Problema era alta, de fapt. Eu când îmi rupeam mâna la joacă, acasă primeam o mamă de bătaie. Lăsând caterinca deoparte, e o parte din educația care a făcut din noi oameni mai buni. Încă îmi amintesc de educația mamei”, a mărturisit Dorian Popa la Kanal D, relatează fanatik.ro

„Oare există băieți care să nu fi făcut și lucruri rele? La sfârșitul grădiniței și-a rupt mâna. Serbarea s-a petrecut cu mâna în gips”, și-a amintit și mama lui Popa.

Ce meserie și-a dorit, de fapt, Dorian Popa

Visul lui „Hâtz” era să devină bancher, iar destinul l-a împins, practic, în brațele actoriei. 

Recent, artistul a investit jumătate de milion de euro într-un complex rezidențial care îi poartă numele. Într-un interviu pentru SPECTACOLA, Dorian Popa a dezvăluit care era, de fapt, visul lui, și cum a ajuns să lucreze ca actor. 

SPECTACOLA: Ti-ai imaginat vreodată că vei ajunge să ai propriul cartier rezidențial? 

Dorian Popa: Nu, ferească Dumnezeu. Nu este un secret că eu am terminat contabilitate și informatică în cadrul Academiei de Studii Economice din București când eram puști și încă de pe băncile facultății, sincer credeam că voi ajunge bancher. Eu îmi doream foarte mult să lucrez în domeniul bancar am și lucrat în domeniul bancar la vârsta de 21 de ani înainte să intru în proiectul „Pariu cu viața”, însă nu m-am regăsit. Eu nu sunt genul care să stea la birou, nici la costum. 

Nu-mi plăcea jobul de la bancă motiv pentru care am sistat activitatea acolo și mama mea era supărată spunându-mi să-mi găsesc odată drumul în viață și mă tot întrebat ce vreau să fac și îi spuneam că nu știu. Și, într-o bună zi cu soare, că altfel nu pot să o numesc, m-a sunat să-mi spună că este un casting pentru un serial de tineri în mediul online și dacă vreau să mă înscriu că ea se gândește că asta s-ar putea să-mi placă. Eu studiasem și pianul din clasa întâi până în clasa a cincea și atunci aveam oarecare înclinație către artă și uite așa m-am dus la casting. 

Citește continuarea AICIGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel