Dorian Popa calcă pe urmele lui Mihai Bendeac. Artistul a lansat o carte cu care vrea să dea lovitura: „E un fel de autobiografie”

Data publicării:
Dorian Popa, foto Instagram
Descriere foto: Dorian Popa, foto Instagram

Dorian Popa a lansat cartea „Tu ești următorul influencer de succes”, în care își povestește viața, dar și cum a ajuns să facă milioane din vlogging. 

Cartea a fost scrisă de Ionuț Tuta, după ce l-a intervievat pe artist timp de trei zile.

 

„Am LANSAT CARTEA” TU EȘTI URMĂTORUL INFLUENCER DE SUCCES scrisă de @ionuț.tuta.din păcate, avem doar 10.000 de exemplare, iar o parte sunt deja vândute în pre-lansare…așa că, GRĂBIȚI-VA”, a transmis Dorian Popa pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dorian Popa (@eusuntdorian)


„Cartea este făcută să fie cât se poate de plăcută, de digerabilă, în stilul meu umoristic, dar, în același timp, cât se poate de realist. Cartea are 300 de pagini, dar nu sunt scrise cuvinte, rând după rând. La anumite citate am reușit să le punem niște chenare, citate, ca să fie cartea mai vioaie, nu lectură stufoasă efectiv. Am văzut setea oamenilor pentru a cunoaște mai multe substraturi din acest domeniu, social media, care a devenit un business de toată frumusețea. Am îmbinat ideea de business din carte, cu ideea de viață personală. Am povestit clădirea personalității mele, a educației, cum a apărut muzica în viața mea, ce alte cariere am mai încercat. E un fel de autobiografie, cu business book de toată frumusețea, după părerea mea. E ca un manual de Windows”, a declarat Dorian Popa pentru fanatik.ro.

Dorian Popa spune că Mihai Bendeac este cel care l-a inspirat să scrie o carte, după ce a lansat, în urmă cu un an, cartea „Jurnalul unui Burlac”.

„Pot să spun că bunul meu prieten Mihai Bendeac a existat în mintea mea și a fost o sursă de inspirație atunci când m-am gândit la această carte. Dar trebuie să spun și că o aveam în minte de ceva vreme, doar că a fost sincronizare cerească, ca în acest timp să putem să ne și apucăm de ea, și să și putem să o livrăm în timp util, astfel încât să fie în inimile oamenilor de sărbători”, a mai declarat Dorian Popa.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel