Dorian Popa, cadou în valoare de 55.000 de euro de ziua lui. Artistul a împlinit 33 de ani

Data actualizării: | Data publicării:
Dorian Popa, sursa foto Instagram
Descriere foto: Dorian Popa, sursa foto Instagram

Dorian Popa a aniversat împlinirea a 33 de ani de viață și este mai împlinit ca niciodată. Ce cadou și-a făcut cântărețul?

Dorian Popa este unul dintre cei mai urmăriți influenceri din România. Artistul a împlinit 33 de ani pe 7 august și poate spune că este mai fericit ca niciodată. Acesta este cotat ca unul dintre cei mai bine plătiți influenceri de la noi din țară, are o iubită frumoasă și o viață la care mulți doar visează. 


Pe Instagram are peste 2,3 milioane de urmăritori și peste 2 milioane de subscriberi pe Youtube.


„Mi-am comandat un Rolex Sky Dweller Full Gold, de 55.000 de euro, care sper să ajungă miercuri. Și am mai primit muuultă iubire și susținere de la soția mea, alături de care le-am reușit pe toate”, a mărturisit Dorian Popa pentru Click!


Potrivit jurnaliștilor de la Replica, Dorian Popa Show SRL, societatea înființată în anul 2018, cu sediul în județul Ilfov și obiectiv principal de activitate interpetare artistică (spectacole), a raportat în pandemie o cifră de afaceri de 2.058.060 de lei și un profit de 1.703.991 de lei (aproximativ 350.000 de euro). Societatea este administrată doar de artistul constănțean, acesta apare și ca unic asociat în firmă.

 

Pe lângă cariera muzicală, Dorian Popa s-a făcut remarcat și prin vlog-urile care au avut un mare impact asupra fanilor, astfel nu-i de mirare că oamenii care îl urmăresc sunt de ordinul milioanelor.


Artistul a dezvăluit recent și ce sume îi intră lunar în cont în urma vlogurilor. 


„Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe YouTube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viața mea. Trebuie să fii cât mai natural, mai real. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, a mărturisit Dorian, invitat la podcastul “Acasă la Cătălin Măruță”.

 

Citește și: Dietă de vedetă. Ce alimente NU mai consumă Elena Gheorghe pentru a avea o siluetă de vis: „Am renunțat treptat, nu dintr-odată”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel