Dorian Popa a rămas fără permisul de conducere. Artistul va fi pieton pentru 90 de zile: "Mi-a stat inima în gât când am auzit"

Data publicării:
Dorian Popa, foto Instagram
Descriere foto: Dorian Popa, foto Instagram

Dorian Popa a rămas pieton pentru următoarele 90 de zile, după ce i-a fost reținut permisul de conducere. 

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști din generația tânără. Actor, cântăreț, antreprenor și vlogger, artistul pare că a descoperit cheia succesului. Artistul se bucură de un succes imens pe plan profesional și este unul dintre cei mai apreciați influenceri din România.

Cântărețul este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața sa. Recent, Dorian Popa le-a mărturisit fanilor că a rămas fără permisul de conducere pentru următoarele 90 de zile. Mai exact, zilele trecute, artistul a fost prins de către oamenii legii, pe autostradă, în timp ce a depășit limita de viteză. Astfel, permisul i-a fost reținut pentru o perioadă de 90 de zile și s-a ales și cu o amendă. 

„Pentru prima oară în viața mea de șofer de peste 15 ani de zile mă întâlnesc cu noua legislație și, oficial vorbind, de astăzi, mai am 15 zile de dovadă și apoi voi fi pieton 90 de zile. Mi-a rămas inima în gât când am auzit. Am depășit viteza legală pe autostradă nu cu foarte mult, motiv pentru care am fost și amendat.', a spus Dorian în vlogul său.

Dorian Popa: Două luni de zile sunt pieton

Dorian Popa a precizat că nu poate să stea fără permisul de conducere, motiv pentru care va da examenul, conform noii legislații.

„Problema e următoarea: Dacă dau din nou de permis, în 30 de zile pot conduce din nou, nu? Am întrebat eu la care domnul polițist, care a fost extrem de drăguț, mi-a zis: Nu, Dorian. Din păcate noua legislație nu mai e așa. Ai voie să dai examen, dar nu ți se reduce decât de la 90 de zile la 60.Deci două luni de zile sunt pieton. În schimb trebuie să vă anunț că legislația nouă presupune o chestie foarte drăguță. Poți renunța la dovadă, iar dovada mea e începând de astăzi 28 martie până pe 12 aprilie, plus alea două luni de zile, asta ținând cont că iau examenul, ar însemna că până pe 12 iunie nu am permis.', a declarat Dorian Popa pe Youtube.

Citește și: Romanița Iovan, adevărul despre relația cu Irinel Columbeanu. Câți bani avea omul de afaceri atunci:"O să combat o prostie și o inepție"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel