Romanița Iovan, adevărul despre relația cu Irinel Columbeanu. Câți bani avea omul de afaceri atunci:"O să combat o prostie și o inepție"

Data publicării:
Romanița Iovan, foto Instagram
Descriere foto: Romanița Iovan, foto Instagram

Romanița Iovan a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Irinel Columbeanu. 

Romanița Iovan și Irinel Columbeanu au format un cuplu în perioada 1986 - 1996, pe vremea în care carierele lor erau la început și nu se bucurau de notorietatea de astăzi.

În urmă cu mai mulți ani, designerul vestimentar era criticat pentru relația cu Irinel Columbeanu și chiar au fost unele voci care au sugerat că aceasta s-a folosit de banii milionarului pentru a-și deschide afacerea. Atunci, vedeta a ținut să clarifice cum au stat de fapt lucrurile și a negat că ar fi avut vreun avantaj financiar din relația cu Irinel Columbeanu. Ba mai mult, ea a explicat că acesta nu avea bani în perioada în care a fost într-o relație cu ea. 

 

„O să combat o prostie și o inepție. Irinel, pe vremea aceea, pe vremea lui Ceaușescu, trăia într-o casă de ICRAL. Despre asta este vorba. Nu învârtea averi și nicidecum, iar relația noastră a fost foarte frumoasă și am rămas prieteni, 33 de ani de prietenie, și prietenia continuă, ceea ce mi se pare extraordinar. Niciodată când un cuplu vrea să aibă o relație, poate pentru toată viața, nu trebuie să comentezi, nici să judeci, pentru că doar ei știu ce este acolo și probabil că ei își doresc, mai mult decât sigur că ei își doresc și este exact treaba lor', a declarat Romanița Iovan în exclusivitate pentru emisiunea EGO LIFE.

Romanița Iovan: „Am fost alături de el oricând și oricum

Romanița Iovan a fost invitată recent în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV, acolo unde a vorbit despre povestea de dragoste trăită alături de Irinel Columbeanu. 


 „Relația noastră a fost foarte frumoasă și s-a transformat într-o relație foarte frumoasă de prietenie care durează și acum, în zilele noastre”, a declarat Romanița Iovan în emisiunea „La Măruță”.

Mai mult, vedeta spune că prietenia pe care au avut-o după despărțire a fost chiar mai frumoasă decât relația în sine. 

„Am fost alături de el oricând și oricum. Și el la fel, indiferent prin ce am trecut fiecare. Pot spune că, de multe ori, relația de prietenie este mult mai frumoasă decât o relație de iubire”, a completat vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel