Dorian Popa, decizie NEAȘTEPTATĂ în caz de RĂZBOI. Ce ar face artistul: "Fuga este pentru lași"

Data publicării:
Sursa foto: Dorian Popa, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dorian Popa, instagram

Dorian Popa a dezvăluit ce ar face dacă ar veni războiul în România. 

Dorian Popa este unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Pe lângă vocea care l-a consacrat, cântărețul este apreciat de fanii săi și pentru umorul de care dă dovadă. Dorian Popa se consideră un bărbt curajos și a mărturisit că, în cazul în care ar veni războiul în România, nu s-ar gândi nicio clipă să fugă, ci ar râmâne să își apere țara. Artistul consideră că dacă ar fugi din calea războiului, ar da dovadă de lașitate. 

„Da, mă bag, nu fug. Din punctul meu de vedere, fuga este pentru lași. A fost dintotdeauna pentru lași. Nu fug. Dacă Doamne ferește s-ar întâmpla ca România să intre în această situație, cu siguranță războiul ar deveni mondial”, a spus Dorian Popa, potrivit Fanatik.

Dorian Popa a subliniat faptul că România este o țară NATO, astfel că, orice război s-ar apropia de noi, orice țară care este în NATO ar sări să ne protejeze. 

„Nu este un secret faptul că noi suntem o țară NATO și dacă războiul s-ar îndrepta spre una din țările NATO, atunci întregul NATO ar fi implicat, și întrebarea mea ar fi, de ce să fug, să mor pe alt pământ”, a mai spus Dorian Popa.

Dorian Popa: ”Este o muncă de o viață în pământul meu”

Dorian Popa a precizat că a muncit foarte mult pentru tot ceea ce are și nu ar putea să își lase în urmă totul. 

„Adică nu mai bine, dacă Doamne ferește, ăsta îmi este sfârșitul măcar rămân acasă, apărându-mi munca de o viață? Că este o muncă de o viață în pământul meu”, a declarat Dorian Popa.

Ce meserie și-a dorit, de fapt, Dorian Popa

Visul lui „Hâtz” era să devină bancher, iar destinul l-a împins, practic, în brațele actoriei. 

Recent, artistul a investit jumătate de milion de euro într-un complex rezidențial care îi poartă numele. Într-un interviu pentru SPECTACOLA, Dorian Popa a dezvăluit care era, de fapt, visul lui, și cum a ajuns să lucreze ca actor. 

SPECTACOLA: Ti-ai imaginat vreodată că vei ajunge să ai propriul cartier rezidențial? 

Dorian Popa: Nu, ferească Dumnezeu. Nu este un secret că eu am terminat contabilitate și informatică în cadrul Academiei de Studii Economice din București când eram puști și încă de pe băncile facultății, sincer credeam că voi ajunge bancher. Eu îmi doream foarte mult să lucrez în domeniul bancar am și lucrat în domeniul bancar la vârsta de 21 de ani înainte să intru în proiectul „Pariu cu viața”, însă nu m-am regăsit. Eu nu sunt genul care să stea la birou, nici la costum. 

Nu-mi plăcea jobul de la bancă motiv pentru care am sistat activitatea acolo și mama mea era supărată spunându-mi să-mi găsesc odată drumul în viață și mă tot întrebat ce vreau să fac și îi spuneam că nu știu. Și, într-o bună zi cu soare, că altfel nu pot să o numesc, m-a sunat să-mi spună că este un casting pentru un serial de tineri în mediul online și dacă vreau să mă înscriu că ea se gândește că asta s-ar putea să-mi placă. Eu studiasem și pianul din clasa întâi până în clasa a cincea și atunci aveam oarecare înclinație către artă și uite așa m-am dus la casting. 

Citește continuarea AICIGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel