Dorian Popa, avertisment pentru chiriașii care îi calcă pragul: „Dacă stați mai mult de 3-4 nopți la garsonieră...”

Sursa foto: Dorian Popa, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dorian Popa, instagram

Dorian Popa a transmis un avertisment pentru cei care vor să stea în chirie în garsoniera sa.

Dorian Popa se bucură de un succes imens pe plan profesional și este unul dintre cei mai apreciați influenceri din România. Artistul a intrat acum și în lumea afacerilor, unde a investit o sumă uriașă de bani. Proiectul imobiliar poartă denumirea de „Hâtz Residence” și este un ansamblu de vile în comuna Domnești. Pe lângă asta, artistul deține o garsonieră în sectorul 3 al Capitalei pe care o închiriază în regim hotelier. 

Cântărețul încasează o sumă frumușică de pe urma chiriașilor, însă acest lucru vine la pachet și cu câteva probleme. Dorian Popa a avut parte de un șoc, după ce unul din chiriașii garsonierei ar fi fost nemulțumit că nu mai merge soft close-ul de la WC.

Dorian Popa: „S-ar putea să vă treziți cu mine pe cap”

După ce a aflat toate cele întâmplate, Dorian Popa a răbufnit. Artistul le-a mărturisit fanilor că se va duce să verifice daca nu cumva dispozitivul a fost stricat de către chiriași. Mai mult decât atât, Dorian Popa a ținut să transmită și un mesaj pentru cei care intenționează să stea în chirie, în garsoniera sa, pe viitor.

„A ajuns la urechile mele o veste care m-a cutremurat. Am auzit că unul dintre chiriașii garsonierei ar fi arătat că la garsonieră la mine nu mai merge soft close-ul la wc și că a și spus fix eu nu am soft close la căcănețul din garsonieră. Acum este un chiriaș acolo, chiriaș pe care îl voi vizita, dacă stați mai mult de 3-4 nopți la garsonieră s-ar putea să vă treziți cu mine pe cap. Mie nu prea îmi vine să cred că s-a stricat, doar dacă nu cumva un client s-a jucat cu el.”, a spus Dorian Popa în vlogul său.

Cum a ajuns Dorian Popa să intre în lumea afacerilor cu imobiliare

„Am ajuns în lumea afacerilor în momentul în care am început să îmi construiesc propria casă. Îmi dădeam seama că îmi place foarte mult zona asta a construcțiilor și că deși este un business care este destul de problematic și deloc ușor din punct de vedere al practicabilității, este un business frumos pentru că este un business în care investițiile se văd efectiv cu ochiul liber. 


Au început să-mi placă construind casa mea. Ulterior, a survenit gândul secundar de a-mi alege vecinii pentru că în momentul în care eu am decis să mă mut în Domnești, am făcut un pariu cu mine, pentru că neavând bani, fiind un tânăr la început de drum 20-21 de ani, când m-am apucat voiam să am bani și de teren și de a construi casa și atunci nu mi-am permis un teren foarte scump. Așa că zona în care am achiziționat în Domnești era atunci aproape nepopulată. Mai era o singură casă populată lângă mine, patru numere mai jos. În rest erau doar boscheți. Și a fost un pariu pentru că foarte mulți oameni au râs de mine spunând că am ales o zonă slabă. nepopulată dar eu știam că voi face tot posibilul ca acea zonă să fie una dintre cele mai dorite din Domnești. 

După ce am văzut că strada începe să se populeze m-am speriat un pic și am zis „ok”, dacă aș vrea să am liniște pe parcursul vieții pentru că aici îmi doresc să locuiesc, ar fi smart dacă îmi plac construcțiile să cumpăr terenurile din jur și să construiesc eu niște case astfel încât să pot alege cine se mută lângă mine. 

La început părea un vis ușor intangibil cred că mulți dintre cei cărora le povesteam râdeau de mine și credeau că nu se va întâmpla lucrul ăsta, dar eu mereu am fost un vizionar, am visat mai mult decât îmi era în plan și uite că Dumnezeu a fost alături de mine și lucrurile au ieșit așa cum am visat, poate mai mult decât cum am visat pentru că dacă la început visam la un mic cartier ideal cu câteva căsuțe, deja am teren pentru 12 case. ”, a declarat Dorian Popa pentru Spectacola.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 24 iun 2022, 10:09 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience