Doliu în sportul românesc. Alessia Maria Raiciu, una dintre cele mai talentate jucătoare de bachet, a murit la vârsta de 18 ani

Data publicării:
Sursa foto: Federatia Romana de Baschet, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Federatia Romana de Baschet, Facebook

Este doliu în echipa națională de bachet a României.

Este doliu în echipa națională de baschet a României. Alessia Maria Raiciu, jucătoare care făcea parte din lotul U18 al României în Campionatul European de Baschet Feminin a murit la vârsta fragedă de 18 ani. Anunțul a fost făcut de Federația Română de Baschet  pe pagina oficială de Facebook. Potrivit prosport.ro, tânăra a ajuns să joace și în Liga Națională de Baschet Feminin, unde a îmbrăcat echipamentul formației Agronomia București. Vestea tragică a venit chiar în ziua în care aceasta a împlinit vârsta majoratului. 

Alessia Maria Raiciu a murit la vârsta de 18 ani

Această veste tragică a venit ca un fulger pentru toți cei care o cunoșteau pe Alessia, dar și pentru cei care o admirau pe plan sportiv, pentru că era una dintre cele mai talentate jucătoare de baschet de la noi din țară. Fata a obținut numeroase rezultate și medalii, susține Federația Română de Baschet.

„Zborul unei baschetbaliste de reală perspectivă a fost curmat mult prea devreme…Una dintre cele mai talentate sportive ale generației 2004 nu mai este printre noi. Alessia Maria Raiciu a decedat chiar în ziua în care împlinea 18 ani. Tânăra câștigase numeroase medalii la campionatele naționale juvenile alături de CS Olimpia București și bifase prezențe și în Liga Națională de Baschet Feminin, alături de Agronomia București. Federația Română de Baschet transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate! Odihnește-te în Pace, Alessia!”, a scris Federația Română de Baschet pe pagină de Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel