Doliu în Showbiz. Nutriționistul lui Maradona s-a stins din viață, la o săptămână de la moartea legendarului fotbalist

Data publicării:
Nutriţionistul francez Henri Chenot, foto Instagram
Descriere foto: Nutriţionistul francez Henri Chenot, foto Instagram

Nutriţionistul francez Henri Chenot, renumit pentru dietele sale destinate VIP-urilor, printre care și Maradona, a murit la vârsta de 77 de ani, în noaptea de marţi spre miercuri la Lugano (Elveţia), a informat presa italiană. 

Printre clienţii săi s-au numărat politicieni (fostul premier italian Silvio Berlusconi, fostul preşedinte al Kazahstanului Nursultan Nazarbaev...), sportivi (Diego Maradona, Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo ...) şi vedete din showbiz (Luciano Pavarotti, Naomi Campbell ...).

Din anii 1980, omul de afaceri i-a făcut pe clienţii săi bogaţi să piardă kilograme în schimbul unor sume mari de bani, în centrele sale de lux de la Merano, un oraş balnear din Tirolul de Sud, notează Agerpres. 

După ce a decis să se retragă în 2020, Henri Chenot a ales în octombrie să încredinţeze viitorul "metodei sale Chenot" lui George Gaitanos, care a colaborat cu el din 2013.

Anul 2020 a fost, de asemenea, marcat de sfârşitul parteneriatului lui Chenot cu Hotelul Palace Merano.

Grupul Chenot, cu sediul în Elveţia, are nouă centre în opt ţări, din Muntenegru, trecând prin Maroc, şi până în Malaezia şi Rusia

 

In urmă cu o săptămână, o lume întreagă a fost cuprinsă de jale la aflarea veștii că Diego Armando Maradona s-a stins din viață. Legendarul fotbalist abia împlinise 60 de ani. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chenot (@chenot_official)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel