Doliu în lumea teatrului. Un tânăr actor a fost găsit mort, cu mâinile legate la spate

Data publicării:
Sursa foto: Ștefan Bouroșu, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Ștefan Bouroșu, facebook

Lumea tetrului este în doliu, după ce un actor, în vârstă de 32 de ani, a fost găsit mort în casă cu mâinile legate.

Lumea teatrului este mai săracă, după ce Ștefan Bouroșu, un tânăr actor, în vârstă de 32 de ani, a fost găsit fără suflare într-un apartament, unde stătea cu chirie, în Chișinău. Acesta ar fi fost găsit cu mâinile legate la spate. 

Un tânăr actor a fost găsit decedat, cu mâinile legate la spate

Tatăl actorului a fost cel care a făcut descoperirea macabră. Bărbatul a fost să vadă ce face fiul său, după ce tânărul nu a mai dat niciun semn de viață. Nimeni nu se aștepta la această tragedie, iar colegii actorului sunt devastați de durere.

„Nu văd. Nu aud. Nu simt. M-a doborât astăzi de pe picioare o veste, care nu încape în creierul meu: Ștefan Bouroșu, bunul și iubitul meu coleg, cel înțelept, luminos și talentat… nu mai este în viață! Doare. Sfâșie. Rupe din carne vie acest fapt… Încă mi se pare o halucinație, un vis urât. Ștefan… Dragule… Zboară!”, a scris colega sa Olesea Svecla.

„De o seninătate, cumsecădenie, bunătate și talent cum rar se mai întâlnește.. Eram întotdeauna mândră și fericită că eram contemporană cu el, (Strășeni, Școala de Arte..) venea cu plăcere la emisiuni când îl invitam și avea atâtea de povestit.. Un Om pe care puteai conta, de care erai mereu auzit, înțeles, ascultat.. acum ne întrebăm noi dacă l-am auzit, ascultat, căutat sau înțeles destul … Probabil ca nu. Țin minte ca și acum spectacolul Oscar și Tanti Roz cu Ștefan în rol principal care efectiv m-a cucerit și a rămas în inima mea ca Preferat! Îmi doream să mai joace și să mai merg de atâtea ori în sălile de teatru pe scena căruia să joace El! Asta nu se va mai putea. Ne vei lipsi. Am rămas surzi, muți și orbi de la dureroasa veste. Zbor lin, Stefănel cum obișnuiam sa îți zic”, a scris jurnalista Irina Staver, potrivit stirilekanald.ro

Cine a fost Ștefan Bouroșu

Ștefan Bouroșu a fost actor al Teatrului Național Eugène Ionesco în perioada 2013-2017. Acesta a interpretat roluri piesele „Oscar și tanti Roz” și „Drept ca o linie”. De asemenea, el a jucat și în scurtmetrajul „Experience”, semnat de regizorul Roman Burlaca.

Citește și: Ce face Teo Trandafir pentru a se menține în formă, la 9 ani de la operația de micșorare a stomacului: „De exemplu, eu hamburgerul nu îl mănânc cu sos și chiflă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel