Doliu în lumea teatrului. Actorul Sergiu Marocico s-a stins din viață

Data publicării:

Un actor din al Teatrului Național din Târgu Mureş s-a stins din viață.

Sergiu Marocico era actor al Teatrului Național din Târgu Mureş și avea doar 34 de ani. Acesta a fost găsit mort în propriul apartament, după ce a fost dat dispărut, pentru că nimeni nu mai știa nimic de el de o zi, potrivit  antena3

Actorul era în plin proces de divorț cu soția sa, cei doi având împreună și o fetiță. Se pare că Sergiu avea și ordin de restricție, astfel încât nu avea voie să se mai apropie de mama copilului său. Acesta nu a vrut să accepte acest lucru și, potrivit sursei citate, cu puțin timp înainte să dispară s-ar fi dus la soția sa, pe care a bruscat-o, după care a dispărut fără urmă. 

Soția sa a sunat la poliție

Cea care l-a raportat dispărut a fost tot soția sa, care nu a mai reușit deloc să-l contacteze pe actor. Polițiștii de la Inspectoratul județului Mureș l-au găsit astfel pe Sergiu Marocico inconștient, în propriul său apartament, medicii nemaiputând face nimic. Chiar dacă încă nu se poate spune cu exactitate dacă el și-a luat sau nu viața, toate semnele indică acest lucru. 

Doliu în lumea muzicii. A murit chitaristul Andrei Cristina Vlad. Anunțul a fost făcut de Mihai Mărgineanu

Ce au transmis autoritățile

”La data de 7 iunie a.c., polițiștii din Mureș au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat din Târgu Mureș a încălcat ordinul de protecție emis de instanță împotriva sa, deplasându-se la locul de muncă al femeii, unde l-ar fi întâlnit și agresat pe partenerul acesteia.

Imediat de la sesizare, au fost demarate activități de verificare pentru depistarea acestuia și luarea măsurilor legale în consecință.

Totodată, la scurt timp, polițiștii au fost sesizați că, de la locuința acestuia, s-ar fi auzit un zgomot.

Polițiști, reprezentanți I.S.U. și un echipaj SMURD s-au deplasat la fața locului, au pătruns în locuință, unde l-au găsit pe bărbatul în cauză, decedat.

Acesta a fost transportat la I.M.L.Târgu Mureș, pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Totodată, din primele cercetări, nu au fost identificate urme care să indice faptul că acesta ar fi fost victima vreunei infracțiuni., transmit autoritățile.

Ana Odagiu, devastată de durere: "E clar că Doamne Doamne avea nevoie de un înger ca tine!" Artista e în doliu



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel