Doliu în lumea sportului. Rugbistul Ștefan Stan a murit la doar 35 de ani, după ce i-au fost erodate oasele

Data publicării:
Sursa foto: Ștefan Stan, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Ștefan Stan, facebook

Destin tragic pentru rugbistul Ștefan Stan. Sportivul s-a stins din viață la doar 35 de ani. 

Lumea sportului este în doliu, după ce rugbistul Ștefan Stan și-a dat ultima suflare. Federaţia Română de Rugby a anunţat, vineri, pe site-ul său oficial, trecerea în neființă a sportivului. Ștefan Stan a fost victima unui accident grav cu motorul, în anul 2019 și a ajunsese în scaunul cu rotile.

Rugbistul Ștefan Stan a murit la doar 35 de ani, după ce i-au fost erodate oasele

"Federaţia Română de Rugby anunţă cu tristeţe şi cu regret că fostul jucător Ştefan Stan, a încetat din viaţă la vârsta de 35 de ani. Victimă a unui grav accident rutier în 31 august 2019, în urma căruia a suferit leziuni grave ale coloanei, fiind diagnosticat cu paraplegie, în ultimii patru ani Ştefan Stan s-a luptat pentru fiecare zi de viaţă cu tratamente, recuperare şi noi intervenţii chirugicale. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", este anunțul trist făcut de Federaţia Română de Rugby .

Ștefan Stan s-a stins din viață după o lungă suferință. După accidentul în care a fost implicat, regretatul sportiv a ajuns de urgență pe masa de operație. A scăpat cu viaţă, însă a fost diagnosticat cu paraplegie, paralizia membrelor inferioare. Au urmat ani întregi de tratamente şi operaţiuni de recuperare plus numeroase alte probleme. Acesta avea două plăci de-a lungul coloanei și  șase șuruburi în vertebre. Din nefericire, două dintre cele șase șuruburi folosite pentru a-i stabiliza coloana vertebrală au provocat o infecție puternică pe coloană și i-au erodat oasele lui Ștefan Stan. 

Familia rugbistului a făcut eforturi enorme să strângă bani pentru tratamente, însă totul a fost în zadar. Astăzi, sportivul și-a dat ultima suflare, lăsând în urma sa multă durere. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Actualitate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel