Doliu în lumea presei din România. A murit Gelu Gheorghe Chelu, unul dintre cei mai apreciați jurnaliști din zona mondena

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Facebook
Descriere foto: Sursă foto: Facebook

Celebrul jurnalist Gelu Gheorghe Chelu a murit.

Este doliu în presa din România. Gelu Gheorghe Chelu, jurnalist monden, s-a stins din viață vineri, 11 august. Cunoscutul jurnalist avea 48 de ani și, potrivit Click!, acesta s-a internat cu o săptămână în urmă la Spitalul Floreasca din București pentru o operație banală. Din păcate, în seara anterioară a suferit un infarct, iar ulterior a fost introdus în comă indusă de către medici. Jurnalistul s-a luptat timp de o săptămână, fiind în comă indusă, iar în cursul zilei de vineri, s-a stins din viață.

Pe contul de Facebook al jurnalistului au început să curgă zeci de mesaje de condoleanțe din partea colegilor de presă, dar și a vedetelor care îl apreciau extrem de mult. Daniela Popa, colegă și prietenă bună a acestuia, a fost prima care a dat vestea cea tristă.

„Nu îmi vine să cred că scriu asta acum! Mi se pare ireal, Geluțule! Am un mare gol în stomac exact ca în ziua în care s-a întâmplat cu tata! De dimineață m-a durut capul toată ziua! Dumnezeu te-a primit la El și o să faci cele mai frumoase interviuri acolo!

O să vizitezi Disneyland-ul din Ceruri și o să te mai uiți din când în când către noi, muritorii! Geluțule, nu vrei să știi cât de rău îmi pare și cât am sperat să te mai vad, să te aud! Am tot verificat telefonul în perioada asta cât ai fost în spital! Îmi lipsesc mesajele și telefoanele tale, chiar dacă ne mai balacăream din când în când.

Doamne, câtă treabă aveam! Refuz să cred că ai plecat așa, că nu o să fim împreună săptămâna viitoare la Vâlcea, așa cum am plănuit, că nu o să mai vii să mă iei cu taxiul de acasă să mergem împreună la evenimente…Nu mai am cuvinte!

Lumea mondenă și presa mondenă vor fi foarte triste fără tine, Gelule! Te iubește multă lume, să știi! Sper să-ți găsești liniștea, să găsești pizza bună acolo unde ești, torturi și Pepsi și tot ce-ți place! Dumnezeu să te aibă în pază lui! O să ne lipsești tare, Geluțule! Te iubim!

P.S.: Las aici un filmuleț cu tine de la ultimul nostru eveniment împreună, de când am fost la avanpremiera filmului Barbie!”, a transmis aceasta, pe rețeleld e socializare.

 

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel